UŽAS U NUDISTIČKOM KAMPU! UBIO STARIJI BRAČNI PAR: Njihova tela i dalje nisu pronađena!

Autor:

Svet

31.08.2024

00:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nudistički ranč Olive Dell Ranch našao se u središtu pažnje nakon dvostrukog ubistva

UŽAS U NUDISTIČKOM KAMPU! UBIO STARIJI BRAČNI PAR: Njihova tela i dalje nisu pronađena!

Foto: facebook.com/WalktheCrime

U petak su policajci saopštili da je 62-godišnji muškarac uhapšen pod sumnjom za ubistvo nakon nestanka starijeg para sa nudističkog kamp u Kaliforniji prošlog vikenda. Michael Royce Sparks je priveden nakon što je specijalni tim izvršio raciju na nudističkom odmaralištu Olive Dell Ranch u okrugu San Bernardino kasno u četvrtak. Optužen je za ubistvo u vezi sa nestankom Stephanie Menard (73) i njenog supruga Daniela (79), prema saopštenju policije. Menardovi, koji su prijavljeni kao nestali u nedelju, još uvek nisu pronađeni.

Sumnjivi detalji sa nudističkog ranča

Nudistički ranč Olive Dell Ranch našao se u središtu pažnje nakon što je istraga ubistva dovela do ovog neobičnog mesta. Ovo odmaralište nudi svojim posetiocima mogućnost da uživaju u prirodi bez odeće, stvarajući jedinstvenu atmosferu koja je sada zasenjena sumnjom i tajnom nestanka starijeg para. Ranč je postao mesto interesovanja javnosti i medija, dok se istražitelji trude da rasvetle ovaj misteriozni slučaj.

Reakcije zajednice i porodice

Nestanak Stephanie i Daniela Menard je potresao zajednicu nudista i šire, ostavljajući ljude u šoku i zabrinutosti. Porodica nestalih takođe prolazi kroz težak period, nadajući se da će njihovi voljeni uskoro biti pronađeni. Ovaj slučaj je izazvao talas empatije i solidarnosti među ljudima koji se nadaju pozitivnom ishodu.

Razvoj događaja i istraga

Policija je nastavila sa istragom i pretragom okoline nudističkog ranča, tragajući za ključnim tragovima i informacijama koje bi mogle rasvetliti ovu misteriju. Istraga ubistva i nestanka starijeg para nastavlja se pod pažljivim vođstvom policije, dok javnost i dalje prati svaki novi razvoj ovog slučaja

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading