POGLEDAJTE PUTINOVU REAKCIJU DOK OBAVEŠTAVA SLUŽBE O TALAČKOJ KRIZI: Jedan čovek upućen u Surovikino sa SPECIJALNOM MISIJOM (VIDEO)

Autor:

Svet

23.08.2024

14:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Putin je na početku sastanka nervozno skinuo sat pre nego što je vrh bezbednosnih službi uputio u situaciju u Surovikinu

POGLEDAJTE PUTINOVU REAKCIJU DOK OBAVEŠTAVA SLUŽBE O TALAČKOJ KRIZI: Jedan čovek upućen u Surovikino sa SPECIJALNOM MISIJOM (VIDEO)

Foto: Tanjug/Gavriil Grigorov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin rekao je na početku sastanka Saveta bezbednosti da ga je šef Federalne kazneno-popravne službe upravo izvestio o talačkoj krizi u Volgogradskoj koloniji!

Putin je na početku sastanka nervozno skinuo sat pre nego što je vrh bezbednosnih službi uputio u situaciju u Surovikinu.

 

 

Zatvorenici kolonije broj 19 u Volgogradskoj oblasti, podsetimo, ubili su prema nezvaničnim informacijama oko 12 sati po lokalnom vremenu tri čuvara zatvora dok nekoliko zaposlenih trenutno drže kao taoce.

Telegram kanal Intel Slava Z navodi da su u toku pregovori i da otmičari zahtevaju da po njih sleti helikopter inače će početi da ubijaju taoce. Takođe traže i dva miliona dolara.

Na istom kanalu objavljene su fotografije na kojima se navodno nalaze teroristi. Kako se vidi sa fotografija, reč je o Ramzidinu Toševu, Nazirčonu Tošovu, Rustamčonu Navruziju i Temuru Husinovu. Tošev i Husinov su iz Uzbekistana, a druga dvojica iz Tadžikistana.

Republika

Foto: x.com/Pluton45873221, telegram

Reč je o dvojici Uzbekistanaca i dvojici Tadžikistanaca

Mediji navode da će uskoro u koloniju stići lokalni mula koji će pokušati da ubedi napadače da se predaju.

Osuđeni islamisti, podsetimo, uzeli su sredinom juna dvojicu čuvara u koloniji u Rostovu kao taoce, a likvidirani su u akciji specijalnih snaga.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading