ŠTA KRIJE PRSTEN VEČNOSTI NA NJENOJ RUCI? Vilijam otkrio važan detalj, dešifrovane sve TAJNE nove poruke Kejt Midlton!

Autor:

Svet

12.08.2024

16:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brada princa Vilijama uveliko se komentariše na mrežama.

ŠTA KRIJE PRSTEN VEČNOSTI NA NJENOJ RUCI? Vilijam otkrio važan detalj, dešifrovane sve TAJNE nove poruke Kejt Midlton!

Foto: Stephen Lock / Polaris / Profimedia

Kejt Midlton i princ Vilijam čestitali su sinoć britanskim sportistima na svemu što su uradili na Olipmijskim igrama u Parizu, koje su juče svečano zatvorene.

Princeza od Velsa zahvalila je svim predstavnicima Velike Britanije na važnom sportskom događaju, a svaki detalj tog snimka krije posebne poruke.

Kejt Midlton pokazala je da je rođena da bude kraljica. U nimalo lakim momentima, dok traje njena borba s rakom, obratila se javnosti i poslala važnu poodršku, u susret samoj ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu.

Foto: profimedia

Kejt i Vilijam

Kejt Midlton, koja je na novom snimku uputila ovu poruku, privukla je pažnju i mejkap umetnici Džoj Adenugi koja je za Dejli mejl izjavila: "U novom oglašavanju, u poruci za tim Velike Britanije, frizura i šminka Kejt Midlton odišu elegancijom, koja je postignuta bez većeg napora, a koja savršeno odgovara njenoj ulozi.

Njena kosa je suptilno posvetljena sa nekoliko osunčanih pramenova, što njenoj braon kosi daje mekši, blistaviji, izgled. Ta lagana svetlija boja pojačava prirodan sjaj i daje dašak svetlosti, koji nadopunjuje njen ten.

Šminka je nenametljiva, ali uglađena, sa svežom, prirodnom bazom, koja ističe njenu besprekornu kožu.

Meka i neutralna senka koja svetluca skreće pažnju na njene oči, ali u pravoj meri, dok lagano nanošenje rumenila dodaje zdrav sjaj njenim obrazima. Njene usne su u prigušenoj, ružičastoj nijansi, koja ne samo da uravnotežuje izgled, već i naglašava opušteno, pristupačno ponašanje. Sve u svemu, ovaj izgled oslikava samouverenu, staloženu i opuštenu princezu—nekoga ko je bez napora šik, ali savršeno prilagođen prilici.

Foto: MPNC / Backgrid USA / Profimedia

Kejt i Vilijam

To je takva lepota koja govori o njenoj gracioznosti i staloženosti, a pritom ostaje verna svom prepoznatljivom stilu".

Kejt Midlton nosila je čuveni džemper ralf loren, koji ima od 2013. godine i koji se tada prodavao za 85 funti. Nosila ga je anjpre te godine u kupovini, a onda i nekoliko meseci kasnije kada je podćala događaj SportAid u Olimpijskom parku u Londonu.

Nosila je diskretan nakit, a poažnju je privukao i novi prsten na njenoj ruci, koji je alternativa njenom vereničkom prstenu (taj komad nakita je iz kolekcije princeze Dajane, pretpostavlja se da je i novi prsten poklon od Vilijama).

- Prelep je i razumnije je rešenje za svakodevno nošenje - komentariše se.

Poruku Kejt Midlton i princa Vilijama prokomentarisala je i Džudi Džejms, koja je stručnjak za neverbalnu komunikaciju. Napomenula je da se princeza "nije skrivala iza svog supruga" već da je ona vodila glavnu reč dok je princ od Velsa čekao svoj red.

Foto: DPPA / ddp USA / Profimedia

 

- Njen savršeni osmeh se vratio, a podigla je obrve kao znak ponosa na tim Velike Britanije. Njegov izraz lica ukazuje da je ponosan na svoju suprugu kao i na olimpijski tim, dok se napućeno smeši zatvorenih usana.

Kada je došao na red da govori, on je nagnuo glavu i podigao jednu obrvu kao znak mačizma, ali ovo je uveliko bio trenutak Kejt Midlton i on izgleda jako zadovoljan što to vidi, i što je njegova supruga ponovo pored njega u javnosti.

Brada princa Vilijama uveliko se komentariše na mrežama.

Napomenula je da je Vilijam nagovestio da se oseća "pozitivno i ohrabrujuće" u vezi s oporavkom svoje žene.

Rekla je i da je brada na njemu odraz vremena koje provodi sa porodicom što mu je prioritet, poruka bi bila "nisam na dužnosti", jer je nejgov poslovni imidž dačeko drugačiji.

(Republika/Žena.Blic.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading