ZVANICE NISU MOGLE DA VERUJU: Za prvi bračni ples, Kejt i Vilijam su izabrali potpuno neočekivanu pesmu!

Autor:

Svet

03.08.2024

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako se kraljevska porodica često smatra suzdržanom, goste je šokiralo da vide Kejt i Vilijama kako uživaju

ZVANICE NISU MOGLE DA VERUJU: Za prvi bračni ples, Kejt i Vilijam su izabrali potpuno neočekivanu pesmu!

Foto: Profimedia

Princ VilijamKejt Midlton slove za jedan od najomiljenijih kraljevskih parova, a kada su se 29. aprila 2011. venčali, odlučili su da organizuju proslavu za pamćenje.

Sudbonosno "da" izgovorili su na raskošnoj ceremoniji u Vestminsterskoj opatiji, nakon čega su se povukli iz javnosti kako bi uživali u privatnom slavlju.

Iako su članovi britanske kraljevske porodice opšte poznati kao rezervisani, princ Vilijam često zna da se opusti i pokaže svoju zabavnu stranu.

Ovo je pokazao i na nedavnom koncertu američke pevačice Tejlor Svift u Londonu, kada je "ostavio srce" na tribinama.

Venčanje Vilijama i Kejt 2011. bilo je nešto najbliže bajci koju smo mogli da vidimo u stvarnom životu, a ceremonija ispunjena brojnim protokolima trajala je satima. 

Kraljevski autor Robert Džobson sada je u novoj biografiji o Kejt Midlton otkrio neke dosad nepoznate detalje kraljevskog venčanja, a mnoge je iznenadio izbor pesme za prvi bračni ples.

Naime, mladenci su plesali ni manje ni više nego na pesmu "You're The One That I Want" iz poznatog filma "Briljantin" dok su ih prijatelji i porodice bodrili. 

Par je plesao i pevao reči koje su prvi izgovorili Džon Travolta i Olivija Njuton-Džon na velikom platnu, gledajući se u oči.

Nakon spektakularnog prvog plesa, Vilijam i Kejt uživali su i u nastupu pop zvezde Eli Goulding koja je izvela svoju verziju pesme "Your Song" Eltona Džona.

Za večernju proslavu Kejt se iz venčanice presvukla u satensku haljinu bez naramenica s dijamantnim vezom oko struka i belim kardiganom od angore.

Haljina nije imala šlep poput njene čipkaste venčanice koja je bila savršena za večernji ples i slavlje, piše Glossy.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading