BAJDEN POPTUNO IZGUBIO KONTROLU NAKON UVREDA NA NJEGOV RAČUN: Tokom obraćanja opsovao kolegu, pa ga isterao napolje!

Autor:

Svet

17.07.2024

21:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od njega smo sve videli, ali da psuje nismo!

BAJDEN POPTUNO IZGUBIO KONTROLU NAKON UVREDA NA NJEGOV RAČUN: Tokom obraćanja opsovao kolegu, pa ga isterao napolje!

Foto: X/UGO & ThĚ Bíg Stéppêrs/Printscreen

Tokom razgovora sa demokratama u Predstavničkom domu, američki predsednik Džo Bajden izazvao je sukob sa poslanikom Džejsonom Krouom, prema neimenovanim izvorima koje citira CNN. Krou je otvoreno izrazio zabrinutost glasača u vezi sa energijom i snagom predsednika, što je izazvalo oštar odgovor od strane Bajdena.

Eskalacija sukoba

Razmena uvreda između predsednika i poslanika eskalirala je kada je Krou istakao da Bajden nije obnovio NATO, na šta je predsednik uzvratio tvrdnjom da ga podržavaju lideri NATO-a. Ovaj verbalni okršaj kulminirao je Bajdenovim zahtevom da Krou napusti sastanak.

Reakcija predstavnice Hulahan

Pored sukoba sa Krouom, predsednik Bajden se suočio i sa kritikama od strane demokratske predstavnice Krisi Hulahan iz Pensilvanije. Ona je izrazila zabrinutost zbog rezultata anketa koji pokazuju Bajdenovu lošu podršku u Pensilvaniji, ključnoj državi za predsedničke izbore.

Reakcija predsednika

Na Hulahanine primedbe, Bajden je odgovorio da ne veruje njoj ni samim anketama, demonstrirajući čvrstinu u suočavanju sa kritikama iz sopstvenih redova.

Ovaj sukob unutar Demokratske stranke pokazuje napetost i neslaganje unutar političkih redova, posebno uoči predsedničkih izbora. Snažne reakcije i otvorene konfrontacije između predsednika i demokratskih poslanika ukazuju na duboke podele unutar stranke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading