STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA! Muž ZAPALIO jastuk i bacio ga na ženu! Poginulo TROJE DECE! Kuća je BUKNULA za treptaj oka!

Autor:

Svet

10.07.2024

17:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka je primila teške vesti kada su joj saopštili da su joj deca stradala u požaru

STRAVIČNA PORODIČNA TRAGEDIJA! Muž ZAPALIO jastuk i bacio ga na ženu! Poginulo TROJE DECE! Kuća je BUKNULA za treptaj oka!

Foto: instagram.com/192.rs

U nedelju ujutru, porodična tragedija potresla je stanovnike zapadnog Sidneja kada je požar zahvatio dom porodice Heasman, odnoseći živote troje dece.

Prema izveštajima, otac Din Heasman navodno je zapalio jastuk i bacio ga na svoju partnerku, Stejsi Gamidž, pre nego što je druga eksplozija izazvala požar.

Sumnjivi tragovi i dramatični trenuci

Istražitelji su brzo reagovali, tragajući za dokazima koji bi rasvetlili uzrok požara.

Uklonili su dve flaše vode sa tečnošću smeđe boje nalik benzinu, dok su komšije svedočile dramatičnim trenucima kada je otac navodno držao ulazna vrata zatvorena, vičući "Pustite me da umrem ovde", dok su deca vrištala pozivajući upomoć.

Porodica u šoku, otac u bolnici

Majka, Stesi Gamidž, je primila teške vesti kada su joj saopštili da su joj deca stradala u požaru.

Sa četvoro preživele dece, ona se suočila sa nepojmljivim gubitkom. Njen muž i otac dece, Din Heasman, pretrpeo je opekotine i nagutao se dima, te se trenutno nalazi u indukovanoj komi u bolnici.

Reakcija zajednice

Nakon što su vatrogasci ugasili požar, komšije i rođaci su došli na lice mesta, ostavljajući cveće i sveće u znak sećanja na preminule. Rodbina i prijatelji su zavijeni u crno, zavladali su tišina i tugu, svi još uvek pokušavaju da shvate ovu strašnu tragediju.

Dok se istražitelji i dalje bave ovim slučajem, cela zajednica se pita šta je moglo dovesti do ovakvog užasa.

Svi tragaju za odgovorima, pokušavajući da razumeju šta se zapravo dogodilo u toj kobnoj noći.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading