IZBIO VELIKI POŽAR U MOSKVI: Dva helikoptera i 120 vatrogasaca došli na lice mesta, bačeno više od 200 tona vode (VIDEO)

Autor:

Svet

30.05.2024

09:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moskovsko tužilaštvo je saopštilo da se okolnosti incidenta trenutno utvrđuju

IZBIO VELIKI POŽAR U MOSKVI: Dva helikoptera i 120 vatrogasaca došli na lice mesta, bačeno više od 200 tona vode (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Veliki požar izbio je tokom noći na proizvodnom i skladišnom objektu na istoku Moskve, saopštile su ruske vlasti.

On je tokom jutra zvanično i lokalizovan.

"Preduzetim merama požar je lokalizovan“, navodi se u saopštenju ministarstva, prenosi agencija RIA Novosti.

Veliki požar, koji se proširio na površinu od 4.000 kvadratnih metara, izbio je tokom noći na proizvodnom i skladišnom objektu na istoku Moskve, saopštile su ranije ruske vlasti.

 

 

Dva helikoptera uz više od 120 vatrogasaca i oko 40 vatrogasnih vozila učestvovalo je u gašenju požara, a bačeno je više od 200 tona vode, saopštila je pres-služba ruskog Ministarstva za vanredne situacije agenciji RIA Novosti.

Prema ranijim izveštajima, krov zgrada se delimično urušio.

Moskovsko tužilaštvo je saopštilo da se okolnosti incidenta trenutno utvrđuju.

 

 

Kad smo kod Rusa, najmanje četiri osobe su povređene i pričinjena je materijalna šteta kada su ruske snage tokom noći izvršile napade na infrastrukturne objekte u gradu Harkovu i Harkovskoj oblasti Ukrajine, saopštile su ukrajinske vlasti.

Gradonačelnik Harkova Ihor Terehov na Telegramu je saopštio da su najmanje četiri osobe povređene, da je oštećen gasovod i da su razbijeni mnogi prozori, prenosi Rojters.

"Došlo je do napada na vitalnu infrastrukturu jednog od okruga grada. Informacije o žrtvama se još utvrđuju", napisao je gradonačelnik Harkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading