HOROR! Dečak (11) upucan u glavu dok je tražio fudbalsku loptu!

Autor:

Svet

23.05.2024

16:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pokušavajući da pronađe loptu, popeo se na ogradu, a onda je usledilo ono najgore

HOROR! Dečak (11) upucan u glavu dok je tražio fudbalsku loptu!

Foto: Shutterstock

U Lejlendu, u Lankaširu, jedanaestogodišnji dečak doživeo je jeziv solet okolnosti dok je tražio svoju izgubljenu fudbalsku loptu.

Pokušavajući da je pronađe, popeo se na ogradu i bio je pogođen metalnom kapislom (dijabola) za vazdušnu pušku, što je rezultiralo jakim udarcem u glavu.

Hitno prebačen u bolnicu Alder Hej

Nakon incidenta, dečak je hitno prevezen u bolnicu Alder Hej u Liverpulu, gde je podvrgnut operaciji i trenutno se oporavlja, saopštila je policija Lankašira.

Reakcija policije i apel za pomoć

Detektiv policajac Pol Braun izjavio je da su dečaku nanete ozbiljne povrede te da je imao sreće što nije zadobio još teže povrede ili izgubio život.

Policija sprovodi istragu kako bi identifikovala osobu ili osobe odgovorne za ovaj događaj.

Braun je apelovao na svedoke i osobe sa snimcima nadzornih kamera da podele bilo kakvu relevantnu informaciju koja bi pomogla u istrazi.

Poziv lokalnoj zajednici za saradnju

Detektiv Braun je takođe izrazio uverenje da neko u lokalnoj zajednici zna ko je odgovoran za incident i pozvao ih da podele svoje saznanje sa policijom.

Apelovao je na ljude da pruže podršku istrazi kako bi se utvrdile okolnosti i odgovornost za ovaj nezgodan događaj.

Podsetimo, u pucnjavi u Njujorku, u Sjedinjenim Američkim Državama do koje došlo u okrugu Bronks upucan je dvogodišnji dečak koji je zadobio povrede, ali se nalazi u stabilnom stanju, saopštila je policija.

- Dete je ranjeno u zadnjicu u ulici East Fordham Road i Grand Concourse danas oko 13.45. Mališan je prevezen u medicinski centar Džejkobi u stabilnom stanju - saopštila je tada njujorška policija.

Policija je pronašla više čaura u ulici 151 East Fordham Rd. ispred banke Capital One. Usled pucnjave popucalo je i staklo na TD banci koja se nalazi preko puta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading