NAMAMILA GA U SPAVAĆU SOBU, VEZALA ZA KREVET PA ZAKLALA! Posle ubistva lagala ljude da ima kovid kako bi na miru sakrila telo!

Autor:

Svet

22.04.2024

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je pronašla mumificirano telo Nika Bilingema umotano u čaršave u improvizovanoj grobnici, četiri meseca nakon ubistva.

NAMAMILA GA U SPAVAĆU SOBU, VEZALA ZA KREVET PA ZAKLALA! Posle ubistva lagala ljude da ima kovid kako bi na miru sakrila telo!

Foto: Facebook

Učiteljica Fiona Bil (50) iz Velike Britanije je namamila građevinskog radnika Nika Bilingema (42) u svoju spavaću sobu na dan 1. novembra 2021. godine, a zatim ga ubola nožem u vrat dok je bio vezan za krevet. Nakon ubistva, učiteljica je lagala svoje prijatelje tvrdeći da su oboje pozitivni na kovid kako bi imala vremena da sahrani Nika u bašti u njihovoj kući u Northemptonu.

Fiona Bil je nastavila  mesecima nakon ubistva da živi kao da se ništa nije dogodilo, koristeći telefon svog partnera da bi slala poruke njegovim prijateljima i rođacima, praveći se da je on živ i da se preselio kod druge žene. Ovo je delovalo kao izuzetno detaljan i neobičan pokušaj skrivanja zločina.

Republika

Foto: NORTHHAMPTONSHIRE POLICE

Fiona Bil

 

Policija je pronašla mumificirano telo Nika Bilingema umotano u čaršave u improvizovanoj grobnici, četiri meseca nakon ubistva pošto je policija pronašla Biline dnevnike gde je navela da planira zločin. Ovo je bila jeziva scena koja je šokirala javnost i izazvala veliku pažnju medija.

Bilingem je inače ranije imao ljubavne afere i iselio se iz kuće, međutim, par se u međuvremenu pomirio.

Tužilac Hju Dejvis je otkrio da je Fiona Bil unapred planirala ubistvo, kupivši nož pre zločina i odmah počevši s čišćenjem kuće nakon ubistva. Optužena je priznala ubistvo iz nehata, ali negira ubistvo tvrdeći da je izgubila kontrolu. Suđenje je zakazano da traje šest nedelja, a detalji ovog zločina izazivaju veliku pažnju javnosti.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading