IZVOR IZ PALATE OTKRIVA: Zašto je Kejt Midlton sama na snimku u kojem objavljuje da boluje od raka, zbog čega Vilijam nije bio pored nje (VIDEO)

Autor:

Svet

29.03.2024

15:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S obzirom na to da je još ranije prijavljeno kako Kejt ima Kronovu bolest, moguće je da ima karcinom debelog creva.

IZVOR IZ PALATE OTKRIVA: Zašto je Kejt Midlton sama na snimku u kojem objavljuje da boluje od raka, zbog čega Vilijam nije bio pored nje (VIDEO)

Foto: youtube.com/the royal family

Kejt Midlton je u svom prvom obraćanju posle abodminalne operacije šokirala javnost informacijom da boluje od raka, a odluku da to saopšti sama donela je, jer je u pitanju njeno zdravlje.

Mnogi su spekulisali zašto se princ Vilijam ne nalazi pored nje na snimku, ali je izvor iz palate naveo da je "ona tako sama htela".

- To je poruka princeze o njenom zdravlju, htela je sama da prenese svoju poruku - rekao je izvor iz palate za People.

Insajder kaže da je princeza Kejt jasno dala do znanja da ju je suprug "sve vreme podržavao".

Čak ga je tokom snimanja poruke nekoliko puta spomenula u svom govoru.

- Vilijam je izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo u trenutku priče o raku, već od početka godine. Sada je više nego ikad usredsređen na to da njegova žena ima privatnost koja joj je potrebna da se potpuno oporavi i da su njegova deca zaštićena - rekao je izvor.

Navodi se i da je trebalo dosta vremena da se oboje saberu i oporave od vesti koje nisu nimalo lake za shvatanje. Takođe, veliki zadatak je bio reći njihovoj deci šokantnu vest.

Podsetimo, dr Mark Sigel, koji je inače i medicinski saradnik Fox News, istakao je kako je razgovarao sa više lekara o tome od čega tačno boluje Kejt Midlton.

- Prema mišljenju nekoliko vrhunskih onkologa sa kojima sam razgovarao, ona verovatno ima ili rani rak debelog creva koji je uklonjen i hirurški izlečen ili rani rak jajnika, materice ili grlića materice koji je slučajno pronađen - rekao je on.

S obzirom na to da je još ranije prijavljeno kako Kejt ima Kronovu bolest, moguće je da ima karcinom debelog creva, jer Kronova bolest u velikoj meri povećava rizik od dobijanja karcinoma.

- Ja sam, nažalost, dijagnostikovao mnogo karcinoma, ali sve više i više je onih koji se otkriju rano i mogu da se izleče. Koja god da je vrsta raka, izgleda da su ga izvukli - rekao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading