KAMILA PROGOVORILA O KEJT: Kraljica se obratila okupljenoj masi u engleskom gradu (VIDEO)

Autor:

Svet

27.03.2024

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Vilijam trebalo bi da se vrati dužnostima nakon uskršnjih praznika, nastaviće da balansira između javnih angažmana i brige o Kejt Midlton.

KAMILA PROGOVORILA O KEJT: Kraljica se obratila okupljenoj masi u engleskom gradu (VIDEO)

Foto: Kirsty O'Connor, Pool Photo via AP, Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kraljica Kamila otkrila je danas nove detalje o Kejt Midlton, prilikom posete Šruzburjiju, gradu u Engleskoj. Bio je to prvi put da javno govori o princezi nakon što je supruga princa od Velsa operisana u jauaru i nakon što je 22. marta saopštila da ima rak.

Supruga kralja Čarlsa srela je danas dve devojke koje su dočekale sa posterom podrške za Kejt Midlton: "Prenesite našu ljubav Kejt."

Kamila im je rekla:

- Znam da je Ketrin oduševljena svim lepim željama i podrškom - piše Mirror.

Kraljica Kamila nastavlja sa službenim dužnostima dok traje borba Kejt i Čarlsa III sa kancerom. Njeno pojavljivanje u javnosti desilo se nakon jučerašnjeg saopštenja Bakingemske palate da će se monarh i njegova supruga pojaviti u nedelju na uskršnjoj službi u crkvi Svetog Đorđa u Vindzoru.

Princ Vilijam trebalo bi da se vrati dužnostima nakon uskršnjih praznika, nastaviće da balansira između javnih angažmana i brige o Kejt Midlton.

Podsetimo, kralj i kraljica, koji su rekli da su "tako ponosni" na Kejt, te da su svratili do njenog kreveta u londonskoj klinici 26. januara, dok se i sam kralj Čarls lečio od raka prostate.

To je bio 11. dan dvonedeljnog boravka u bolnici za princezu od Velsa, Kejt Midlton, koja je otkrila da joj je dijagnostikovan rak. U vreme kada je Čarls dolazio na lečenje prostate, svratio je do odeljenja svoje snahe u pratnji Kamile.

Lekari koji su ga lečili otkrili su da ima rak, što je kralj objavio 5. februara. Čarls je odao počast svojoj snaji za njenu hrabru video-poruku, koja otkriva njenu sopstvenu dijagnozu raka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading