PRIGOŽIN NA SAJTU ZA ODRASLE! Vagner traži nove regrute: Baci to iz ruke i dođi da se boriš! (FOTO)

Autor:

Svet

16.03.2023

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaćenička grupa objavila je video snimak na popularnom sajtu za odrasle.

PRIGOŽIN NA SAJTU ZA ODRASLE! Vagner traži nove regrute: Baci to iz ruke i dođi da se boriš! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP, Pornhub

Kako bi podstakli nove regrute da se bore u Ukrajini, grupa Vagner se okrenula nesvakidašnjem potezu - objavili su oglas na sajtu sa eksplicitnim sadržajem.

Pornhub oglas za ovu privatnu vojnu kompaniju (PMC), koji je prvi put izašao u javnost na popularnom ruskom Telegram kanalu koji pokriva po*no industriju, prikazuje ženu koja liže lizalicu.

- Mi smo najopasija privatna vojska na svetu. Zapošljavamo u svim regijama Rusije. Ne dr***, dođi da radiš za PMC Vagner - kaže ženski glas, a prenosi britanski Telegram.

Foto: Pornhub

Reklama za regrutaciju na sajtu za odrasle

Oglas je navodno vidljiv gledaocima koji pristupaju stranici iz više ruskih regija, ali ne i u Moskvi, u skladu sa strategijom ruske "delomične vojne mobilizacije" pokrenute u jesen prošle godine, koja je navodno bila usmerena na osobe u ruralnim delovima zemlje, a ne u većim gradovima.

Prigožin: To je sjajna ideja!

Jevgenij Prigožin, koji je na čelu ove grupe, u sredu je podržao oglas.

- Postavljanje Vagnerovih oglasa na sajtove za odrasle je izvrsna je ideja naših marketinških stručnjaka - naveo je u izjavi.

- U potpunosti se slažem s njima i onim što reklama kaže... Ko ne bi? - dodao je Prigožin.

Inače, nakon što je Rusija pretrpela niz neuspeha na bojnom polju tokom prošle godine, Prigožin je počeo i sa regrutacijom boraca  iz ruskih zatvora, nudeći im zauzvrat pomilovanje ako se budu borili u Ukrajini.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Johann

16.03.2023 19:10

Samo djavo zove u rat da ubija ljude, tako bilo gdje ne samo u Rusiji i Ukrajni..pa vejrujte djavolu a ne Bogu..krsti se a nevjeruje u Boga.