KAKO JE RAKETA PALA U BELORUSIJU? Kijev poručuje da je spreman za istragu

Autor:

Svet

29.12.2022

23:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dodaju i da su spremni da pozovu da u takvoj istrazi učestvuju autoritativni stručnjaci iz zemalja koje ni na koji način nisu povezane sa Rusijom.

KAKO JE RAKETA PALA U BELORUSIJU? Kijev poručuje da je spreman za istragu

Foto: Tanjug/AP

Kijev je spreman da sprovede istragu incidenta sa raketom koja je pala u Belorusiju i pozove eksperte, saopštilo je ukrajinsko Ministarstvo odbrane.

"Ukrajinska strana, zadržavajući bezuslovno pravo na odbranu i zaštitu sopstvenog neba, istovremeno je spremna da u Ukrajini sprovede objektivnu istragu incidenta koji se dogodio 29. decembra na nebu iznad teritorije Belorusije kao posledica odbijanja forsiranog raketnog napada Rusije", navodi se u komentaru objavljenom na sajtu Ministarstva, prenosi Sputnjik.

U saopštenju se dodaje da je Ukrajina spremna da pozove da u takvoj istrazi učestvuju autoritativni stručnjaci iz zemalja koje ni na koji način nisu povezane sa Rusijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading