SKANDAL U PREMIJER LIGI: Totenhem mora da pojača mere bezbodnosti protiv Sitija zbog navijača Arsenala!

Autor:

Sport

14.05.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovaj meč će verovatno odlućiti prvaka Engleske.

SKANDAL U PREMIJER LIGI: Totenhem mora da pojača mere bezbodnosti protiv Sitija zbog navijača Arsenala!

Foto: www.profimedia.rs

Pred večerašnji okršaj sa Mančester Sitijem, Tottenham je primoran da pojača bezbednosne mere zbog straha da su navijači Arsenala uspeli da dođu do karata za domaći stadion. Očekuje se da će ova utakmica imati ključnu ulogu u trci za top četiri mesta, a Sitiju je neophodna pobeda kako bi ostao ispred Arsenala pred poslednje kolo. S druge strane, navijači Arsenala se nadaju da će njihovi večiti rivali, Tottenham, uspeti da im pomognu osvajanjem bodova protiv večerašnjih gostiju.

Telegraf izveštava da su pojedini vlasnici sezonskih karata pokušali da profitiraju od svoje odsutnosti prodajom karata navijačima Arsenala, što otvara mogućnost da se navijači suprotstavljenih timova nađu među istim sedištima. Ovo predstavlja potencijalno opasnu situaciju imajući u vidu žestoku rivalstvo između ova dva kluba. Kako bi se izbegli incidenti kao na prethodnom severnolondonskom derbiju, gde su navijači sukobljavali sa interventnom policijom, Totenhem je prema navodima Maila, odlučio da pojača mere bezbednosti za večerašnju utakmicu.

Prema navodima Maila, osoblje je dobilo instrukcije da identifikuju navijače Arsenala i da ih odvoje od pravih navijača Tottenhama. Svako ko bude identifikovan kao pristalica Arsenala će biti brzo izbačen sa stadiona. Sama Pravila ponašanja na stadionu Totenhema jasno navode da "svako ko uđe u deo stadiona namenjen grupi navijača kojoj ne pripada može biti izbačen sa stadiona, bilo zbog sopstvene bezbednosti ili iz drugih razloga."

Ovakve mere su preduzete nakon što je jedan navijač Arsenala uspeo da sedi među domaćim navijačima na prethodnom derbiju, da bi na kraju utakmice otkrio svoj Arsenalov dres ispod jakne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading