UKRAJINCI ZADALI ŽESTOK UDARAC RUSIMA! Udarili pravo u centar, gde najviše boli! Odjekuju EKSPLOZIJE! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.09.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pogođeno je nekoliko ključnih strateških i vojnih objekata ruske mornarice, vojni kamp, iranske rakete...

UKRAJINCI ZADALI ŽESTOK UDARAC RUSIMA! Udarili pravo u centar, gde najviše boli! Odjekuju EKSPLOZIJE! (VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@Maks_NAFO_FELLA

Ruski Telegram kanali izvestili su o eksplozijama u Krasnodarskom kraju, te Rostovskoj, Voronješkoj i Volgogradskoj oblasti.

Telegram kanal Astra saopštio je kako su se eksplozije čule u blizini vojnog kampa u Jejsku i da je napad verovatno izveden dronovima.

 

 

- Ljudi iz Jejska i Krasnodarskog kraja govore o eksplozijama koje su odjeknule u blizini vojnog kampa, gde se nalazi i aerodrom Ruske mornarice - 859. Centar za borbenu upotrebu i preobuku osoblja mornaričke avijacije i 190. mešovita vazduhoplovna trenažna jedinica nalaze se tamo - tvrdi Astra, prenosi Ukrajinska Pravda.

Eksplozije su registrovane i u Cimliansku u Rostovskoj oblasti. Rusi su ranije saopštili da se desetine bespilotnih letelica ukrajinskih oružanih snaga kreću prema energetskim i strateški važnim vojnim objektima u Volgogradskoj, Tambovskoj, Orjolskoj, Lipeckoj, Tulskoj i Saratovskoj oblasti.

U Volgogradskoj oblasti navodno je pogođeno skladište sa iranskim balističkim raketama.

 

 

Guverner Krasnodarskog kraja tvrdio je da je u selu Šabelskoje oboreni dron udario u stablo i eksplodirao, razbivši prozore i vrata na obližnjoj kući i oštetivši automobil krhotinama. 

Guverner Rostovske oblasti poručio je da su snage protivvazdušne odbrane uništile četiri bespilotne letelice u okrugu Azov.

Guverner Voronješke oblasti izvestio je da je nekoliko oborenih bespilotnih letelica palo u Voronježu, uzrokujući požare. 

Meštani su rekli da su čuli najmanje 10 eksplozija. Kasnije su Telegram kanali izvestili o još eksplozija u Voronježu, kao i eksplozijama i požarima u Volgogradskoj oblasti, preneo je Index.hr.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading