UKRAJINCI PROBIJAJU RUSKU GRANICU! Naleteli na "ZMAJEVE ZUBE", usledio je POKOLJ! Mnogi su izgoreli! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

15.08.2024

19:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen je novi video snimak sa ukrajinskog ratišta

UKRAJINCI PROBIJAJU RUSKU GRANICU! Naleteli na "ZMAJEVE ZUBE", usledio je POKOLJ! Mnogi su izgoreli! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: X/Printscreen/@FactFactor2023

Ukrajinski vojnici su izveli samoubilačku misiju na granici sa Rusijom, koja je završena tragično.

Na kontrolnom punktu Kolotilovka u Belgorodskoj oblasti Rusije, oklopno vozilo "Kozak 2" se zabilo u protivoklopne prepreke, poznate kao "zmajevi zubi", nakon čega su ga napali ruski dronovi.

Video snimak ovog događaja šokirao je javnost i izazvao brojne reakcije.

Žestok napad na kontrolnom punktu

U trenutku kada se vozilo sudarilo s preprekama, ruski dronovi su ga napali precizno navođenim projektilima, što je dovelo do eksplozije i vatrene lopte.

Iako su neki vojnici uspeli da se spasu iz vozila, ruska strana je saopštila da su oni brzo "eliminisani", dok su ostali zajedno sa vozilom izgoreli.

 

 

Ukrajinska ofanziva na rusku oblast Belgorod

Ukrajinske snage su više puta pokušavale da probiju rusku oblast Belgorod, a ovaj najnoviji incident samo je potvrdio ruske izveštaje o zaustavljanju ukrajinskog proboja na kontrolnom punktu Kolotilovka.

Neki izvori navode da su Ukrajinci koristili čak i tenkove u pokušaju da izvrše ofanzivu.

Ovaj događaj na granici između Ukrajine i Rusije baca svetlo na napetosti i sukobe koji već duže vreme postoje između ove dve zemlje.

Video snimak samoubilačke misije ukrajinskih vojnika postao je predmet velike pažnje na društvenim mrežama, podstičući različite spekulacije i komentare o situaciji na granici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading