POBEGLO DEVET ZATVORENIKA: Za informacije o beguncima obećana nagrada (FOTO)

Autor:

Svet

29.07.2024

10:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne precizira se da li begunci kod sebe imaju oružje.

POBEGLO DEVET ZATVORENIKA: Za informacije o beguncima obećana nagrada (FOTO)

Foto: pixabay.com

Devet zatvorenika koji su potpisali ugovore sa ruskim Ministarstvom odbrane za odlazak u rat u Ukrajinu pobeglo je sa vojnog poligona u Koročanskom okrugu Belgorodske oblasti, prenose ruski mediji. 

Prema informacijama, imena begunaca su: Denis Mustjakov, Aleksej Grjazjutin (izdržavanje kazne zatvora zbog ubistva); Roman Ser, Aleksandar Ivanov, Aleksandar Kasatkin (nanošenje teških telesnih povreda); Nikolaj Bagrov (protivpravno zatvaranje); Eduard Harutjunjan (krađa); Igor Bolonjin (prevara); Pavel Migunov (kupovina i držanje droge).

Zatvorenici su, kako se navodi, pobegli iz vojne jedinice 26. i 27. jula, nakon što nisu odslužili probni period.

Verovatno se sada kriju u Belgorodu ili Šebekinu.

Za informacije o beguncima obećana je nagrada od 100 hiljada rubalja.

Ne precizira se da li begunci kod sebe imaju oružje.

Podsetimo, izveštaj koji je objavio američki magazin Newsweek, otkriva da je Rusija regrutovala više od 100.000 zatvorenika osuđenih za različita krivična dela, među kojima je do sada i 1.000 žena, da se bore u redovima njene vojske u Ukrajini otkako je izbio rat u toj zemlji, u februaru 2022. godine.

Na spisku zatvorenika se nalaze i stariji muškarci, koji su prešli starosnu granicu za penzioniranje, kako bi se borili u Ukrajini, navodi se u ekskluzivnom izveštaju. Među regrutovanim zatvorenicima su i imena ubica, pa čak i satanisti osuđeni za ritualno ubistvo četvorice tinejdžera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading