MEDVEDEV BRUTALNO ISPROZIVAO BAJDENA: Obratio se Ukrajincima rečima od kojih PODILAZI JEZA!

Autor:

Svet

28.07.2024

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je komentarisao za TASS politiku SAD prema Kijevu u predizbornom periodu

MEDVEDEV BRUTALNO ISPROZIVAO BAJDENA: Obratio se Ukrajincima rečima od kojih PODILAZI JEZA!

Foto: Tanjug/AP

Obični Ukrajinci ne žele da budu bačeni u "mašinu pakla" zbog ambicija Sjedinjenih Država, a posebno sadašnjeg predsednika Džoa Bajdena, rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Dmitrij Medvedev.

On je komentarisao za TASS politiku SAD prema Kijevu u predizbornom periodu.

- Niko ne želi da bude bačen u paklenu mašinu za mlevenje mesa samo zato što se starac, koji je izgubio razum, igra vojnika i lako je spreman da žrtvuje hiljade života - naglasio je Medvedev.

- Niko ne želi da bude pion u tuđoj igri ili gorivo za tuđu vatru, a to je upravo ono što je predodređeno za obične građane Ukrajine - rekao je zamenik predsednika Saveta bezbednosti Ruske Federacije.

- Ljudi su užasnuti - dodao je Medvedev.

Podsetimo, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije, Dmitrij Medvedev, izrazio je uverenje da će Donald Tramp pobediti na izborima za predsednika SAD, navodeći da je već sada pobedio "ako ga ne ubiju".

Ova izjava dolazi nakon incidenta na Trampovom javnom skupu u Pensilvaniji, gde je došlo do pucnjave, prensi Sputnjik.

Američki predsednički kandidat Donald Tramp bio je primoran da prekine svoje javno obraćanje na mitingu u Pensilvaniji zbog pucnjave.

Nakon pokušaja atentata, Trampa je evakuisalo obezbeđenje, a kasnije je izjavio da je pogođen u uho i da je izgubio mnogo krvi.

Američka tajna služba odmah je reagovala na pucnjavu, uspevši da ubije osumnjičenog koji je ispalio nekoliko hitaca prema bini.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading