AMERIČKI OBAVEŠTAJCI UPOZORILI NEMCE! Rusi spremaju ATENTAT na OVOG evropskog moćnika! Otkriveno zašto ga LOVE! (FOTO)

Autor:

Svet

11.07.2024

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petorica američkih i zapadnih zvaničnika su potvrdili navodne planove ruske vlade

AMERIČKI OBAVEŠTAJCI UPOZORILI NEMCE! Rusi spremaju ATENTAT na OVOG evropskog moćnika! Otkriveno zašto ga LOVE! (FOTO)

Foto: mil.ru

Američki obaveštajci su otkrili planove ruske vlade o ubistvu Armina Papergera, izvršnog direktora nemačkog proizvođača oružja Rajnmetal, koji je podržavao Ukrajinu u ratnim naporima.

Ova zavera navodno predstavlja deo šireg plana ruske sabotažne kampanje širom Evrope.

Ruski planovi i američko upozorenje

Petorica američkih i zapadnih zvaničnika su potvrdili navodne planove ruske vlade da ubije rukovodioca odbrambene industrije koji podržava Ukrajinu.

Kada su Amerikanci saznali za ove planove, odmah su obavestili Nemačku, čije su službe bezbednosti preduzele mere za zaštitu Papergera.

Foto: youtube.com/ CNBC International TV

Armin Paperger

Ruska sabotažna kampanja širom Evrope

Rusija sprovodi sabotažnu kampanju širom Evrope, regrutujući lokalne amatere za različite oblike napada, od podmetanja požara do akcija, kako bi zaustavila protok oružja sa Zapada u Ukrajinu.

Ovi obaveštajni podaci ukazuju na to koliko daleko je kako kažu Moskva spremna da ide u "paralelnom ratu u senci" koji vodi širom zapada.

Meta: Armin Paperger

Paperger je prema njima bio očigledna meta ruske zavere, s obzirom na to da njegova kompanija, Rajnmetal, proizvodi artiljerijske granate i otvara fabriku oklopnih vozila u Ukrajini. Ovaj potez je postao ključni faktor u ukrajinskom ratu.

Upozorenja zvaničnika NATO-a

Ruska sabotažna kampanja bila je glavna tema diskusije među zvaničnicima NATO-a na samitu u Vašingtonu povodom 75. godišnjice bloka.

Visoki zvaničnici NATO-a upozoravaju na ozbiljnost ove sabotažne kampanje i rizik od oružanog sukoba u istočnoj Evropi.

Ove informacije ukazuju na sve oštrije upozorenje zvaničnika NATO-a o ozbiljnosti ruske sabotažne kampanje, koja je postala ključna tačka diskusije među zvaničnicima alijanse.

NATO je takođe nastojao da poboljša razmenu obaveštajnih podataka kako bi se povezale tačke između različitih kriminalnih aktivnosti širom Evrope.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading