POLICAJKA PRIMETILA TRI SUMNJIVA MUŠKARCA U VOZU: Nakon nekoliko sekundi usledio je haos!

Autor:

Svet

17.10.2024

19:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letele su i boce!

POLICAJKA PRIMETILA TRI SUMNJIVA MUŠKARCA U VOZU: Nakon nekoliko sekundi usledio je haos!

Foto: Shutterstock

Policija je u ponedeljak na Železničkoj stanici Okučani, tokom redovne patrolne akcije, pronašla tri muškarca za koje su posumnjali da su nezakonito ušli u zemlju. Kako bi im utvrdili identitet i zakonitost boravka u Hrvatskoj, policijska službenica je zatražila da stanu i pokažu svoje dokumente. Međutim, dvojica muškaraca su se u tom trenutku dali u bekstvo, što je dodatno potvrdilo sumnju policije. Jednog od njih je policajka uhvatila za ruku, ali je on reagovao nasilno, udarivši je po ruci pre nego što je uspeo da pobegne.

Nakon toga, policija je nastavila potragu i ubrzo su muškarci ponovo pronađeni u Okučanima, gde je došlo do novog sukoba s policijskim službenicima. Tokom incidenta, marokanski državljanin, koji je ranije udario policijsku službenicu, pogodio je jednog od policajaca bocom punom vode, što je izazvalo dodatnu napetost. Policija je reagovala upotrebom sredstava prisile i uspela je da savlada i uhapsi ovog muškarca.

Preostala dvojica, koji su se ispostavili kao državljani Sirije i Palestine, takođe su bila uhapšena. Marokanski državljanin je prethodno policiji pružio lažne identifikacione podatke, a istragom je utvrđeno da su svi trojica nezakonito ušli u Hrvatsku. Muškarac iz Maroka je, nakon hapšenja, uz krivičnu prijavu zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela prisile prema službenoj osobi, bio predat pritvorskom nadzorniku. U sredu je sud proglasio krivim ovog muškarca i odredio mu kaznu.

Policija je saopštila da nastavlja sa daljim radom i kriminalističkim istraživanjem kako bi razjasnila sve okolnosti ovog incidenta i utvrdila eventualne veze s organizovanim kriminalom. Slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti i naglasio potrebu za pojačanim merama sigurnosti u oblasti ilegalnih migracija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading