PRE ZLOČINA PISAO ČUDNE STATUSE NA FEJSBUKU I PLANIRAO JOŠ JEDNO UBISTVO: Procurele nove informacije o OCU MONSTRUMU KOJI JE UBIO SINA U HRVATSKOJ

Autor:

Svet

16.10.2024

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mrtvo dete tri dana držao pod ćebetom

PRE ZLOČINA PISAO ČUDNE STATUSE NA FEJSBUKU I PLANIRAO JOŠ JEDNO UBISTVO: Procurele nove informacije o OCU MONSTRUMU KOJI JE UBIO SINA U HRVATSKOJ

Foto: Shutterstock

Haker

Uzrok sumorne tragedije T. D. (37), osumnjičenog za ubistvo svog dvogodišnjeg sina, još uvek ostaje obavijen velom tajne. Detalji koji su dosad isplivali na površinu bude jezivu nelagodu i nevericu u ovom malom mestu nedaleko od granice sa Hrvatskom.

Sumnjiv poziv bivšoj supruzi

Republika

Foto: Shutterstock

Pozvao bivšu suprugu nakon zločina

Jedan od najmračnijih detalja ovog slučaja jeste činjenica da je T. D. pozvao svoju bivšu suprugu dok je njihov sin već bio mrtav. Ovaj poziv, koji je usledio nakon zločina, ostavlja bez daha i postavlja pitanje kakve su se strašne misli motale po glavi ovog očajnog čoveka.

Tri dana ležao mrtav

Telo ubijenog dečaka pronađeno je u ponedeljak 14. oktobra u mađarskom mestu Žakanj, a šokantna činjenica jeste da je dete verovatno tri dana ležalo mrtvo u kući dok se otac ponašao kao da se ništa nije dogodilo. Ova jeziva istina budi jezu i gnušanje kod svih koji su upoznati sa slučajem.

Večerali pored mrtvog deteta

Mediji su izvestili da je T. D. pozvao čak i svog drugog sina da dođe u kuću na večeru, dok je mrtvo dete, prekriveno ćebetom, bilo u drugoj prostoriji. Ovaj zastrašujući detalj baca svetlo na psihu osumnjičenog i postavlja pitanje kakve su se tamne misli motale po njegovoj glavi.

Borba oko starateljstva

Sudbina malog dečaka bila je predmet pravne borbe između T. D. i njegove bivše supruge. Njihovi planovi oko starateljstva trebalo je detaljno da budu razmotreni na sudu, ali ovaj tragični događaj sve je prekinuo. Ova činjenica budi tugu i pitanje da li je nešto moglo da se učini da se spreči ova strašna sudbina.

Čudni statusi na društvenim mrežama

Republika

Foto: Shutterstock

Pisao čudne statuse na Fejsu

Dokumentacija sa društvenih mreža osumnjičenog T. D. otkriva da je u danima koji su prethodili zločinu pisao čudne statuse na Fejsbuku, izražavajući svoje nezadovoljstvo kako u privatnom životu, tako i na poslu. Ovi zapisi bude pitanje da li je nešto moglo da se uradi da se spreči ovaj strašni ishod.

Planirao još jedno ubistvo

Ljudi bliski porodici smatraju da je T. D., nakon što je ubio sina, planirao da ubije i bivšu partnerku, ali mu to nije pošlo za rukom. Ova sumnja budi jezu i postavlja pitanje da li je nešto moglo da se uradi da se spreči ova strašna sudbina.

Nije vratio dete majci

Prema rečima rođaka, T. D. je trebalo sina da majci vrati u petak, ali to nije učinio. Ova činjenica budi pitanje da li je nešto moglo da se učini da se spreči ova strašna sudbina.

Neuspele intervencije policije

Majka dečaka je već u petak pozvala policiju jer joj T. D. nije vratio dete, ali ni to nije bilo dovoljno da se spreči tragičan ishod. Ovaj detalj budi pitanje da li je nešto moglo da se uradi da se spreči ova strašna sudbina.

Stravičan prizor u kući

Policija je, nakon što je majka pozvala Centar za socijalni rad, ponovo otišla do T. D.-ove kuće u ponedeljak i zatekla stravičan prizor - mališan je mrtav ležao prekriven ćebetom, dok je T. D. sebi zadao povrede opasne po život. Ovo jezivo otkriće budi strah i nevericu kod svih koji su upoznati sa slučajem.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading