MAJKA IZ PAKLA! UBILA SINA PA GA BACILA U KONTEJNER: Policiji ispričala da je u pitanju bila POKVARENA HRANA (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

16.10.2024

02:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tvrdila da je bacila "pokvarenu pastu od škampa"

MAJKA IZ PAKLA! UBILA SINA PA GA BACILA U KONTEJNER: Policiji ispričala da je u pitanju bila POKVARENA HRANA (FOTO/VIDEO)

Foto: Chatham County Detention Center, Facebook

Prvog dana suđenja Leilani Simon (24), majci optuženoj za ubistvo svog 20-mesečnog sina Kvintona Simona, otkriveni su užasni detalji njenog iskaza policiji, prenosi Metro.

Simon je tvrdila da je bacila "pokvarenu pastu od škampa" za ono što su zapravo bili ostaci njenog deteta.

"Da, bacila sam đubre"

Nestanak malog Kvintona u oktobru 2022. godine izazvao je nacionalnu potragu. Međutim, tokom ispitivanja njegove majke u policiji nekoliko dana nakon njegovog nestanka, isplivali su šokantni detalji. Tužilaštvo je tokom suđenja pustilo snimak njenog razgovora sa detektivom.

- Da, bacila sam đubre - rekla je Simon policajcima, kako prenosi Law&Crime.

- Hrana se pokvarila i smrdela u mom autu, pa kada sam videla kontejner, stala sam i bacila đubre.

Simon je dalje tvrdila da je bila reč o "pokvarenoj pasti od škampa" koja je izazvala užasan miris u njenom vozilu.

"To je samo pokvarena hrana"

- Ceo auto je smrdeo na škampe. Pitala sam se, šta je to? Pogledala sam i bacila. Nisam mnogo razmišljala o tome, to je samo stara hrana - ispričala je.

Tužilac Tim Din izneo je pred porotom tvrdnju da je Simon iskoristila priliku da se reši tela svog sina oko jedan sat ujutro, bacivši ga u kontejner. Din je izjavio da je Simon odbila da prizna da je bacila ostatke svog deteta, te je opisala smeće koje je bacila kao "pokvarenu pastu od škampa".

- Optužena je prekršila najsvetiju roditeljsku obavezu na najstrašniji način - rekao je Din pred porotom.

- Usred noći ubila je svog sina, stavila njegovo telo u auto, odvezla se do kontejnera i bacila ga kao đubre.

 

 

Istraga je u novembru 2022. godine dovela do pronalaska Kvintonovih ostataka na deponiji, a FBI je potvrdio njegov identitet kasnije tog meseca. Simon se suočava sa deset optužbi, uključujući ubistvo s predumišljajem, lažne izjave policiji i prikrivanje smrti.

Suđenje Leilani Simon očekuje se da potraje nekoliko nedelja, dok tužilaštvo nastoji da dokaže njenu krivicu u jednom od najšokantnijih slučajeva porodičnog nasilja u poslednje vreme.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading