"DOŠLA JE KUĆI UPLAKANA": Grupa migranata PRESRELA DEVOJČICU kod Trebinja, jedan uradio jezivu stvar!

Autor:

Svet

03.10.2024

00:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je odmah izašla na teren i sa pripadnicima Granične policije BiH uhapsila migrante

"DOŠLA JE KUĆI UPLAKANA": Grupa migranata PRESRELA DEVOJČICU kod Trebinja, jedan uradio jezivu stvar!

Foto: Shutterstock

Grupa migranata uhapšena je u sredu nakon prijave da su napali maloletnu devojčicu na području Trebinja, rečeno je iz trebinjske Policijske uprave.

Policija je odmah izašla na teren i sa pripadnicima Granične policije BiH uhapsila migrante.

Dvanaestogodišnja devojčica je ispričala za ATV da su migranti pokušali da je zaustave kada je biciklom prolazila putem do trebinjskog sela Zgonjevo.

Ona je navela da je joj jedan od njih mahnuo i pokazao da ide za njim u šumu, nakon čega je pobegla, prenosi Srpskainfo.

Prema Marićevim rečima, njegova kćerka je došla uplašena i uplakana kući.

Otac devojčice Dražen Marić rekao je da je bilo osam migranata, sedam muškaraca i jedna žena, te da ih je i on vidio.

On kaže da je u strahu jer je njegova kćerka svaki dan prolazi tim putem, te je apelovao na nadležne da reaguju kada su u pitanju migranti koji svakodnevno prelaze iz Hrvatske na teritoriju Republike Srpske, odnosno, BiH.

Kada pišemo o Trebinju, podsećamo vas i na slučaj koji je potresao ovaj kraj. Naime, pre nekoliko dana, žena čiji su inicijali N.M.Z. iz Trebinja prijavila je da je na unutrašnjem zidu vikendice, koja je u vlasništvu njenih sinova, ispisana poruka pretećeg sadržaja, saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

Preteća poruka ispisana je na zidu vikendice u izgradnji u mestu Ljubomir, a tužilac je to okvalifikovao kao krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Prijava je primljena juče oko 18.00 časova, policija je odmah izašla na lice mesta, a obavešten je i dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading