HOROR! U bunaru pronađeno telo žene!

Autor:

Svet

01.10.2024

17:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je izvršila uviđaj na mestu tragedije, a na lice mesta je stigla i Hitna pomoć

HOROR! U bunaru pronađeno telo žene!

Foto: MUP Srbije

U jutarnjim satima u mestu Gornje Petrovice blizu Kalesije je pronađeno telo u jednom bunaru.

Ovo je potvrđeno za Avaza iz Operativnog centra MUP TK, a kako su naveli, sumnja se na to da je žrtva najverovatnije skočila u bunar, prenosi Srpskainfo.

- Danas oko 10.10 PS Kalesija je zaprimila prijavu od srodnika da je ženska osoba (1969) u mestu Gornje Petrovice, opština Kalesija najverovatnije skočila u bunar. Policijski službenici su izašli na lice mesta, gde je od strane pripadnika PVJ Kalesija iz bunara izvučeno telo. Smrt ženske osobe je konstatovao lekar Doma zdravlja Kalesija. O događaju je obavešten kantonalni tužilac, po čijim uputama uviđajne i druge radnje na utvrđivanju okolnosti u vezi navedenog događaja vrše policijski službenici Policijske uprave Kalesija - rečeno je iz MUP TK.

Slične tragedije su se dogodile i u Srbiji

Tela dvojice muškaraca izvučena su letos iz bunara u blizini Lazarevca. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, oni su ušli da očiste bunar.

Slična tragedija dogodila se 19. jula na Novom Beogradu, kada su stradala dvojica radnika koji su čistili šaht.

Dvojica radnika starosti 38 i 58 godina, koji su tragično preminuli u novobeogradskom Bloku 72, ugušili su se usled mehaničkog oštećenja gasovoda. 

Tragedija se dogodila dok su radnici čistili šaht..

- Mlađi od njih dvojice je izbacivao kanticom mulj koji je zahvatao sa dna. Onda je kantu dopremao do starijeg koji je preuzimao i prosipao sadržaj, pa mu je vraćao. U jednom trenutku je ovaj gore shvatio da nema kolege da doda kantu, pa se nadvirio nad šahtom i video da leži dole na dnu. Dozivao ga je, ali nije bilo odgovora - ispričao je očevidac za Republiku.

Beživotno telo izvučeno je i u novembru prošle godine iz bunara u mestu Azbresnica kod Merošine. Pripadnici Vatrogasno-spasilačke jedinice iz Niša dobili su dojavu da se u jednom bunaru u selu Azbresnica nalazi leš osobe čiji je nestanak prijavljen dan ranije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading