PRONAĐENO TELO MUŠKARCA! Za njim se tragalo ceo dan! Oglasila se policija

Autor:

Svet

17.09.2024

21:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak muškarca prijavljen je danas, a povodom nemilog događaja oglasila se i policija

PRONAĐENO TELO MUŠKARCA! Za njim se tragalo ceo dan! Oglasila se policija

Foto: shutterstock

Ilustracija

U Tuzli je pronađeno telo muškarca čiji je nestanak prijavljen danas.

- Današnja potraga na području Plane/Šićki kop okončana je pronalaskom tela nestalog u popodnevnim satima. Porodici izražavamo iskreno saučešće. Zahvaljujemo se GSS Zavidovići (SNIK Atom) na pomoći, kao i GSS - Gorska služba spasavanja Lukavac koji su nam se pridružili i stavili na raspolaganje. Takođe hvala PVJ grada Tuzla i Civilnoj zaštiti grada Tuzla na ustupljenom čamcu - saopšteno je iz GSS-a Tuzla.

Podsetimo, prvog septembra ove godine, na Ilinčici u Tuzli je pronađeno telo muškarca. Kako je potvrđeno za "Avaz" iz policijskih izvora, muškarac je izvršio samoubistvo. 

Ubio se pucnjem iz vatrenog oružja, tačnije pištolja. Prema izvorima bliskih policiji, muškarac je od ranije imao psihičkih problema. O svemu se tog dana oglasila i tuzlanska policija.

- Danas 01.09.2024.godine u 17:10 sati, PS Centar/PU Tuzla, prijavljeno je da se na klupi lokalnog izletišta Ilinčica u Tuzli nalazi nepoznato muško lice koje ne daje znakove života, sa tragovima krvi po telu.

Na mesto događaja upućeni su patrola policije PS Centar i SHMP Doma zdravlja Tuzla, te su potvrđeni navodi prijave, zatečeno je beživotno telo nepoznatog muškarca, čiju smrt je u 17:35 sati konstatovao dežurni lekar SHMP Doma zdravlja Tuzla.

SOS telefon za pomoć

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading