MINISTAR, DRŽAVNI SEKRETAR I ŽUPAN ZA DLAKU IZBEGLI TRAGEDIJU! Vozači u šoku posmatrali saobraćajnu nesreću!

Autor:

Svet

13.09.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon udarca, vozač je počeo da gubi kontrolu nad vozilom koje je jedva zaustavio

MINISTAR, DRŽAVNI SEKRETAR I ŽUPAN ZA DLAKU IZBEGLI TRAGEDIJU! Vozači u šoku posmatrali saobraćajnu nesreću!

Foto: RINA, Shutterstock

Na auto-putu A3, nedaleko od skretanja za odmorište Marsonia, dogodila se neočekivana nesreća koja je mogla imati ozbiljne posledice.

Službeno vozilo Brodsko-posavske županije, u kojem se nalazio župan Danijel Marušić, naletelo je na veći gvozdeni predmet koji se nalazio na desnoj ivici trake.

Ovaj događaj izazvao je paniku među putnicima, ali i svedocima ove neobične situacije.


Nakon udarca, vozač službenog vozila županije počeo je da gubi kontrolu nad vozilom, što je dodatno uznemirilo putnike.

Srećom, vozač je uspeo da jedva zaustavi vozilo, sprečavajući tako potencijalnu tragediju na auto-putu A3. Bilo je svedoka ove nezgode, među kojima su bili novinari i drugi vozači koji su se zatekli na tom delu puta.

Situaciju je dodatno zakomplikovalo prisustvo državnog sekretara u Ministarstvu regionalnog razvoja, Domagoja Mikulića, koji se nalazio iza vozila župana.

Kolonu je takođe pratio i ministar regionalnog razvoja i fondova Evropske unije, Šime Erlić. Ova nezgoda mogla je imati ozbiljne posledice imajući u vidu gust saobraćaj na auto-putu u trenutku nezgode.


Nepoznato je kako je gvozdeni predmet završio na putu. Istraga o poreklu ovog predmeta sigurno će biti od velikog značaja za utvrđivanje odgovornosti za ovaj incident.

Na mesto saobraćajne nezgode izašli su pripadnici MUP Republike Hrvatske, koji će na licu mesta obaviti uviđaj. Hrvatski zvaničnici su dobro prošli u ovoj nesreći, jer ni oni, niti su ostali akteri saobraćaja povređeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading