NOVI DETALJI AKCIJE SPECIJALACA U BUDVI! Pali Zvicerovi ljudi, otkriveno ko je sve uhapšen! Policija češljala teren, od vrata do vrata!

Autor:

Svet

12.09.2024

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U policijskoj akciji u Budvi, kako prenose tamošnji mediji, uhapšeno je čak 17 osoba

NOVI DETALJI AKCIJE SPECIJALACA U BUDVI! Pali Zvicerovi ljudi, otkriveno ko je sve uhapšen! Policija češljala teren, od vrata do vrata!

Foto: printscreen

Crnogorska policija na terenu

Jutros je došlo do velike akcije hapšenja koju je sproveo Specijalno policijsko odeljenje (SPO), a u kojoj su uhapšeni Aleksandar Saša Ćetković i Davor Kordić.

Njih dvojica su povezani sa kriminalnim klanom okupljenim oko Vasilija Rafailovića, koji je, prema navodima, saradnik Radoja Zvicera, vođe kavačkog klana.

Akciju hapšenja je sproveo SPO po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), a trenutno je u toku pretres stanova i kuća na nekoliko lokacija.

Blokada ulica u Budvi

Hapšenje ove dvojice muškaraca rezultiralo je blokadom ulica u Budvi, stvarajući značajne smetnje u gradskom saobraćaju.

Davor Kordić i kokain

Davor Kordić je već ranije bio hapšen u leto 2015. godine u okviru velike policijske akcije "Čistač", koja je obuhvatila čak 26 osoba zbog sumnje da su se bavili nabavkom i distribucijom kokaina.

U toj akciji, osim Kordića, uhapšeno je još 16 osoba u Budvi.

Ubistvo Miroslava Ćetkovića

Uhapšeni Aleksandar Ćetković je brat ubijenog Miroslava Ćetkovića, koji je izgubio život početkom januara 2017. godine ispred kafića "Poco" u Budvi.

Miroslava Ćetkovića je usmrtio plaćeni ubica iz Bosne i Hercegovine, Predrag Ilinčić, koji je pucao na njega nakon čega je, preminuo u kotorskoj bolnici.

Kako su prenele podgoričke "Vijesti", policijska akcija traje od ranih jutarnjih sati, i snage bezbednosti idu od vrata do vrata, dok su ulice koje se nalaze u blizini kuća gde se obavlja policijska akcija, blokirane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading