SREĆOM, NIKO NIJE NASTRADAO! Uhapšena MORTUS PIJANA žena vozač, OBORILA REKORD, evo koliko je imala ALKOHOLA u KRVI!

Autor:

Svet

10.09.2024

14:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen je i muškarac koji je upravljao vozilom sa 2,04 promila alkohola u krvi

SREĆOM, NIKO NIJE NASTRADAO! Uhapšena MORTUS PIJANA žena vozač, OBORILA REKORD, evo koliko je imala ALKOHOLA u KRVI!

Foto: shutterstock

Žena za volanom

Podgorička policija uhapsila je ženu E.D., zbog vožnje pod dejstvom alkohola.

Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore žena upravljala vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 3,94 promila.

Takođe, uhapšen je i M.F., koji je upravljao vozilom sa 2,04 promila alkohola u krvi, navodi se u saopštenju dostavljenom medijima, preneo je Tanjug.

Podsetimo, u Topoli su pre neko veče, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intervenisali kako bi isključili iz saobraćaja pedesetogodišnjeg vozača koji je učinio prekršaj nasilničke vožnje.

Patrola saobraćajne policije ga je zaustavila i utvrdila da je vozio sa neverovatnih 3,47 promila alkohola u organizmu. Ova stopa alkohola je više od sedam puta veća od dozvoljene granice i predstavlja ozbiljan rizik po bezbednost u saobraćaju.

Kao rezultat ovog incidenta, vozaču je određeno zadržavanje do 12 sati, a protiv njega će biti podneta prekršajna prijava.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova ponovo stiže apel svim učesnicima u saobraćaju da se pridržavaju svih saobraćajnih propisa.

Poseban naglasak se stavlja na vozače i apeluje se da ne upravljaju vozilom pod dejstvom alkohola.

Ovakvo ponašanje predstavlja ozbiljan rizik po bezbednost i živote svih učesnika u saobraćaju, te je izuzetno važno da vozači budu odgovorni i svesni posledica svog ponašanja.

Saobraćajna policija će i u narednom periodu nastaviti da kontroliše saobraćaj sa posebnim akcentom na otkrivanje prekršaja koji su najčešći uzroci saobraćajnih nezgoda.

Ova inicijativa ima za cilj da se smanji broj saobraćajnih incidenata i da se poveća bezbednost na putevima.

Ovo je posebno važno imajući u vidu brojne rizike koje neodgovorno ponašanje u saobraćaju može da izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading