POLICIJA ZATEKLA HOROR PRIZOR! Stranac skakao sa padobranom i poginuo!

Autor:

Svet

09.09.2024

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da će nastaviti da istražuje sve okolnosti ovog tragičnog događaja

POLICIJA ZATEKLA HOROR PRIZOR! Stranac skakao sa padobranom i poginuo!

Foto: pixabay.com

U nedelju je na vijaduktu Limska Draga došlo do tragičnog događaja koji je rezultirao smrću 53-godišnjeg državljanina Velike Britanije.

Policija je primila dojavu o nesreći oko 16:30 sati, a nažalost, povrede su bile toliko ozbiljne da je britanski državljanin podlegao povredama dok je bio u vozilu Hitne pomoći.


Istarska policija je saopštila da će nastaviti da istražuje sve okolnosti ovog tragičnog događaja.  Takođe, istakli su da je nadležno državno tužilaštvo upoznato sa slučajem i da će sarađivati kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice.

Ovaj događaj baca svetlo na pitanje bezbednosti ekstremnih sportova poput skakanja s padobranom.

Iako je ova vrsta aktivnosti popularna među avanturistima, ona nosi određene rizike koji zahtevaju odgovarajuće mere opreza i obuku.


Skakanje s padobranom je jedan od najuzbudljivijih ekstremnih sportova, ali zahteva visok nivo obuke i svesti o bezbednosti.

Uprkos tome, rizici su uvek prisutni, a ovaj tragični događaj nas podseća da je važno da se sportisti pridržavaju svih mera bezbednosti i propisa kako bi smanjili mogućnost povreda ili nesreća.

Tragični ishod skakanja s padobranom na vijaduktu Limska Draga nas podseća na važnost svesti o rizicima koji su prisutni u ekstremnim sportovima.

Bezbednost bi uvek trebalo da bude prioritet, a sportisti treba da budu svesni potencijalnih opasnosti i da preduzmu sve neophodne mere predostrožnosti kako bi se zaštitili.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading