HOROR PRIZOR! Beba HITNO prebačena u bolnicu! Zadobila opekotine po glavi i grudima!

Autor:

Svet

05.09.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je potvrdila da je upoznata sa slučajem i da trenutno vrši istragu i prikuplja sve informacije o okolnostima ovog nesrećnog događaja

HOROR PRIZOR! Beba HITNO prebačena u bolnicu! Zadobila opekotine po glavi i grudima!

Foto: Shutterstock

Malo dete od svega 2,5 meseca starosti iz Slavonije hitno je prebačeno u zagrebačku Klaićevu bolnicu zbog opekotina, javljaju izvori 24sata.hr.

Iako iz bolnice stižu umirujuće vesti o zdravstvenom stanju bebe, opekotine kod tako male dece uvek predstavljaju ozbiljan zdravstveni izazov.

Težina povrede i brza reakcija lekara

Iz Klaićeve bolnice su potvrdili da su primili dete sa opekotinama na glavi i grudima, ali da je na sreću brzo otpušteno kući.

Iako povreda nije bila kritična u "vitalnom" smislu, rečeno je da je ovakva vrsta povrede kod tako male bebe uvek vrlo ozbiljna i potencijalno ugrožavajuća.

- Nije bila kritično u "vitalnom" smislu, ali ta vrsta povrede u toj dobi uvek je vrlo ozbiljna i potencijalno ugrožavajuća - rekli su iz bolnice. 

Istraga je u toku

Policija je takođe potvrdila da je upoznata sa slučajem i da trenutno vrši istragu i prikuplja sve informacije o okolnostima ovog nesrećnog događaja.

Detalji o tome kako je došlo do opekotina na tako malom detetu trenutno nisu dostupni javnosti, ali nadležni organi rade na rasvetljavanju ovog slučaja.

Očekuje se da će beba biti pod nadzorom lekara u narednom periodu, a roditeljima se preporučuje da budu posebno pažljivi i da se pridržavaju svih uputstava lekara kako bi se osigurao brz i uspešan oporavak malog pacijenta.

Čitava situacija je veoma uznemirila kako roditelje, tako i hrvatsku javnost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading