OTKAZAN KONCERT PROUSTAŠKOG PEVAČA IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA! Trebalo je večeras da nastupa u OVOM gradu!

Autor:

Svet

05.09.2024

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedno vreme se veoma angažovao u hrvatskoj politici i osnivač je Domovinskog pokreta

OTKAZAN KONCERT PROUSTAŠKOG PEVAČA IZ BEZBEDNOSNIH RAZLOGA! Trebalo je večeras da nastupa u OVOM gradu!

Foto: wikipedia

Koncert hrvatskog pevača Miroslava Škore u Bugojnu, koji je i osnivač desnog konzervativnog Domovinskog pokreta, otkazan je iz bezbednosnih razloga, saopštio je danas organizator.

Koncert u Bugojnu je trebalo da bude održan u ponedeljak, 9. septembra, a iz kompanije Svis s Gastro d.o.o je saopšteno da su ih na otkazivanje navela "brojna dešavanja i pokušaji da se ovaj nastup uvuče u prljave predizborne kampanje".

Foto: www.profimedia.rs/youtube.com/Bujica Z1TV

Miroslav Škoro i stradala srpska deca tokom Drugog svetskog rata u ustaškim logorima

Lokalni izbori u BiH biće održani 6. oktobra.

- Iako smo svesni činjenice da ni na koji način ovim koncertom ne učestvujemo u spomenutoj kampanji, očigledno je da su odgovorni pojedinci smatrali neophodnim da naš dugogodišnji rad u vezi s organizacijom raznih nastupa muzičkih umetnika u našem gradu povežu s jednim od kandidata i ugroze sigurnost svih potencijalnih posetilaca na koncertu - saopštili su, između ostalog, organizatori.

Bilo je predviđeno da koncert bude održan ispred kafe-bara "Nukleus", a iz ove kompanije obećavaju da će ubrzo organizovati Škorin koncert u zatvorenom prostoru, preneli su federalni mediji.

Foto: youtube.com/Hrvatska radiotelevizija

Miroslav Škoro je bio osnivač Domovinskog pokreta ali se potom povukao iz politike i vratio muzici

Škoro je krajem jula 2021. godine podneo ostavku na mesto predsednika Domovinskog pokreta i odbio je da bude počasni predsednik.

Potom se, iako je tvrdio da neće, potopuno povukao iz politike.

Za predsednika je izabran vukovarski gradonačelnik i bivši HDZ-ovac Ivan Penava, koji je nedavno na unutarstranačkim izborima reizibran na liderskoj poziciji, piše Tanjug.

Domovinski pokret je na aprilskim parlamentarnim izborima izbio na treće mesto po značaju na političkoj sceni Hrvatske i sada je deo Vlade Hrvatske sa HDZ-om premijera Andreja Plenkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading