ZBOG SMRTNOG SLUČAJA BRESKVICA OTKAZALA NASTUP! Potresna OPROŠTAJNA PORUKA osvanula na profilu pevačice!

Autor:

Zabava

23.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica zavijena u crno!

ZBOG SMRTNOG SLUČAJA BRESKVICA OTKAZALA NASTUP! Potresna OPROŠTAJNA PORUKA osvanula na profilu pevačice!

Foto: Društvene mreže

Breskvica plače i peva

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, trebalo je, kako je najavljeno, da održi koncert večeras u Novom Sadu, međutim, pevačica je u poslednjem trenutku otkazala koncert.

- Dragi moji, večerašnji nastup u Novom Sadu biće otkazan zbog strašne tragedije koja se u tom gradu danas dogodila. Naše iskreno saučešće - napisala je pevačica putem društvene mreže Instagram.

Foto: instagram.com/brrrreskvica

Brekvica stori

Gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić dao je izjavu za medije nakon strašne tragedije koja je pogodila novosađane kada je u požaru u mestu Salajka nastradalo četvoro dece i njihovi roditelji. Đurić je izrazio saučešće onima pogođenim strašnom tragedijom.

 
- Vatrogasci su od jutros bili na terenu, gasili požar. Poginulo je šestoro mladih ljudi, od koji su četvoro deca. Ovo je velika tragedija, izjavljujem najiskrenije saučešće prijateljima i familiji, svima onima koje je ovaj događaj pogodio
- rekao je on.

Đurić je najavio da će u Novom Sadu biti proglašen dan žalosti zbog tragedije koja se dogodila, kao i da će biti pružena pomoć bližnjima nastradalih.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading