HITNA POMOĆ PRONAŠLA TRI MUŠKA TELA U VIKENDICI! Javili da im nije dobro, a onda su lekari zatekli jeziv prizor

Autor:

Svet

30.08.2024

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor!

HITNA POMOĆ PRONAŠLA TRI MUŠKA TELA U VIKENDICI! Javili da im nije dobro, a onda su lekari zatekli jeziv prizor

Foto: Shutterstock

Danas, 30. avgusta, oko 6:30 sati, policija je primila prijavu da se u vikendici na području Velike Ludine nalaze tri muške osobe koje se ne osećaju dobro.

Po dolasku na lice mesta, policijski službenici su zatekli tri beživotna tela. Na telima nisu uočene vidljive povrede.

Na mestu događaja trenutno se obavlja očevid, koji vodi zamenica županijskog državnog tužioca u Županijskom državnom tužilaštvu u Sisku, uz saradnju sa stručnjacima iz Centra za forenzična ispitivanja, istraživanja i veštačenja „Ivan Vučetić“.

Tela su prevezena na odeljenje patologije sisačke Opšte bolnice, gde će biti obavljena obdukcija kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

U toku je kriminalistička istraga koja treba da rasvetli sve okolnosti ovog tragičnog događaja.

Podsećamo, Boban Đorđević (44) i njegov brat od tetke Dejan Marković (52) preminuli su juče u bunaru dubokom 10 metara u Lazarevcu. Boban je prvi sišao u bunar u svom dvorištu da ga očisti, ali kada nije izlazio duže vreme, Dejan je krenuo za njim. Nažalost, obojica su ostali zarobljeni u bunaru i nisu uspeli da izađu.

Njihova beživotna tela izvukli su vatrogasci, a Više javno tužilaštvo u Beogradu naložilo je obdukciju s toksikologijom da bi se utvrdio tačan uzrok smrti.

Sumnja se da je do tragedije došlo kada je Boban sišao u bunar da bi ga očistio. S obzirom na to da ga neko vreme nije bilo niti se odazivao na pozive, u bunar je sišao Dejan, kojeg je Bobanova majka pozvala u pomoć.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading