IZDAO STAN DECI IZ BORILAČKIH KLUBOVA, PA GORKO ZAŽALIO: Daliborov apartman devastiran do neprepoznatljivosti (VIDEO)

Autor:

Svet

30.08.2024

03:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktni i indirektni finansijski gubitak procenjen je na oko 1500 evra.

IZDAO STAN DECI IZ BORILAČKIH KLUBOVA, PA GORKO ZAŽALIO: Daliborov apartman devastiran do neprepoznatljivosti (VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook

Vlasnik stana u Ninu, Dalibor Lovrić, doživeo je šokantno iskustvo prošle nedelje kada su deca iz dva kluba borilačkih veština iz Slavonije, zajedno sa svojim trenerima, boravila u njegovom stanu u Dalmaciji radi takmičenja.

Lovrić je odlučio da pokaže na društvenim mrežama u kakvom je stanju stan bio nakon što su gosti otišli, tvrdeći da je šteta bila toliko velika da nije mogao da primi nove goste.

Optužio je vođu dva kluba borilačkih veština, Ju Jitsu klub Factory Đakovo i Vinkovačke Rode, da odbija da prizna štetu i opisao incident kao praktično huliganstvo.

 

 

Detalji štete bili su užasavajući, sa primerima uriniranja u đakuziju, skrivanjem i oštećivanjem slika, namernim stavljanjem hrane i jaja po krevetima, kao i namernim prskanjem hrane i tečnosti po nameštaju.

Lovrić je takođe pomenuo nedostajuće ili ukradene daljinske upravljače i rasipanje smeća po celom stanu. Direktni i indirektni finansijski gubitak procenjen je na oko 1500 evra, a Lovrić je izrazio razočaranje što odgovorni gosti nisu bili spremni da preuzmu odgovornost za svoje postupke.

 

 

Osećajući se bespomoćno, Lovrić je odlučio da potraži pravdu putem pravnih sredstava nakon što su klubovi odbili da preuzmu odgovornost za incident. Takođe je istakao uznemiravanje koje su gosti prouzrokovali tokom svog boravka, ali je izrazio svoju nespremnost da se meša u to u tom trenutku.

Miro Erkapić, vođa oba kluba, priznao je nered u stanu, ali je tvrdio da nije bilo značajne materijalne štete. Tvrdio je da su gosti tražili osvetu zbog određenih provokacija i suzdržao se od opravdavanja njihovih postupaka. Nadalje, Erkapić je izjavio da su platili 2700 evra za smeštaj, ali da nisu dobili očekivane usluge, uključujući besplatan parking i pristup spa centru.

 

 

Erkapić je dalje tvrdio da je domaćin bio neprijateljski nastrojen, navodeći primere kada nije odmah otvarao vrata i izražavao pogrdne komentare. Takođe je kritikovao čistoću i funkcionalnost pruženih pogodnosti, izražavajući svoje razočaranje celokupnim iskustvom.

Sukob između vlasnika stana i gostiju iz klubova borilačkih veština rezultirao je pravnim sporom, sa kontrastnim pričama o događajima koji su doveli do obimne štete i nezadovoljstva pruženim uslugama. Incident služi kao podsetnik na izazove s kojima se domaćini i gosti mogu suočiti u industriji ugostiteljstva, ističući važnost međusobnog poštovanja i odgovornosti u zajedničkom smeštaju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading