VETAR "LOMI" DRVEĆE, KIŠA TEČE U POTOCIMA: Snažno nevreme se istutnjalo komšilukom (FOTO/VIDEO)

Autor:

Svet

28.08.2024

19:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jaka kiša i grmljavina na Cetinju

VETAR "LOMI" DRVEĆE, KIŠA TEČE U POTOCIMA: Snažno nevreme se istutnjalo komšilukom (FOTO/VIDEO)

Foto: YouTube/fM videos/Printscreen

U popodnevnim časovima, centralni deo Crne Gore suočio se sa kratkim, ali intenzivnim nevremenom praćenim jakom kišom i grmljavinom. Društvene mreže brzo su se ispunile snimcima žestokog nevremena na Cetinju, što je izazvalo pažnju javnosti.

Prognoza za Crnu Goru

Prema najnovijim prognozama Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u Crnoj Gori se sutra očekuje pretežno sunčano vreme, povremeno uz malu do umerenu oblačnost. Maksimalna temperatura vazduha biće 35 stepeni, što ukazuje na nastavak letnjih temperatura.

Moguća i magla

Republika

Foto: pixabay.com

Magla u Crnoj Gori

 

Na severu Crne Gore, u jutarnjim satima očekuje se pojava magle ili povećane niske oblačnosti, uz mogućnost lokalnih kišnih padavina. U drugom delu dana, očekuje se pojačan razvoj oblačnosti u kontinentalnim predelima, kao i lokalna pojava kiše ili pljuskova praćenih grmljavinom, naročito u primorskom regionu, posebno u Boki Kotorskoj.

Vetar se očekuje da bude slab do umeren, severni, sa povremenim jačim udarima tokom jutra, noći i usled procesa. Jutarnja temperatura vazduha kretaće se od deset do 26 stepeni, dok se najviša dnevna temperatura očekuje u rasponu od 21 do 35 stepeni.

Očigledno je da vremenske prilike u Crnoj Gori i dalje pružaju raznolike fenomene, od intenzivnih pljuskova do sunčanih perioda sa visokim temperaturama, što zahteva oprez i prilagođavanje aktivnosti u skladu sa aktuelnim meteorološkim uslovima.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading