EVO ŠTA SE DEŠAVA SA UBICOM IZ SANSKOG MOSTA: Domar izrešetao troje kolega, pa pokušao da se ubije - otkriveno u kakvom je STANJU

Autor:

Svet

27.08.2024

14:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomahnitali domar Mehmed Vukalić prošle nedelje je u Mešovitoj srednjoj školi u Sanskom Mostu iz automatske puške ubio tri osobe

EVO ŠTA SE DEŠAVA SA UBICOM IZ SANSKOG MOSTA: Domar izrešetao troje kolega, pa pokušao da se ubije - otkriveno u kakvom je STANJU

Foto: Tanjug/AP Photo/Edvin Zulic, Facebook

Trostruki ubica iz Sanskog Mosta Mehmed Vukalić, koji je hospitalizovan u UKC RS jer je pokušao da izvrši samoubistvo i dalje se nalazi na lečenju u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci.

Ova informacija potvrđena je za portal "Avaza".

 - Pacijent je premešten iz Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje u Kliniku za torakalnu hirurgiju. Za sada je stabilnog zdravstvenog stanja, te ostaje na daljem praćenju i lečenju u ovoj Klinici - rečeno je za "Avaz".

Podsećamo, pomahnitali domar Mehmed Vukalić prošle nedelje je u Mešovitoj srednjoj školi u Sanskom Mostu iz automatske puške ubio tri osobe.

Republika

Foto: Facebook

Žrtve pomahnitalog domara

Ubijeni su direktor ove obrazovne ustanove Nijaz Halilović, profesorka engleskog jezika Gordana Midžan i školska sekretarica Nisveta Kljunić. 

Vukalić je, nakon što je počinio ubistvo, pokušao da izvrši samoubistvo. Tom prilikom je sam sebi naneo teške povrede te je zbog toga transportovan u Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske u Banjoj Luci.

Podsetimo, profesorka Gordana Midžan sahranjena je juče u Sanskom Mostu na dan kada je trebalo da napuni 65 godina.

Njenoj sahrani je prisustvovao veliki broj građana, predstavnika društvenog života i prosvetne zajednice, kao i njeni nekadašnji učenici, preneo je portal "Avaz".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading