"BIO JE TU TRI MESECA, UKRAO JE JAGNJE": Meštani otkrili kako su OPKOLILI napadača koji je bacio bombu, pa počeo da puca

Autor:

Svet

20.08.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Među zanimljivim detaljima koji su izašli na videlo jeste činjenica da je napadač komunicirao na engleskom, francuskom i italijanskom jeziku

"BIO JE TU TRI MESECA, UKRAO JE JAGNJE": Meštani otkrili kako su OPKOLILI napadača koji je bacio bombu, pa počeo da puca

Foto: youtube.com/BN Televizija

U ponedeljak naveče, selo Zovi Do nadomak Nevesinja bilo je poprište potencijalne tragedije kada je muškarac iz napuštene kuće pucao i bacio bombu. Međutim, zahvaljujući brzoj i hrabroj reakciji, katastrofa je izbegnuta. Kako prenosi Srpskainfo, meštani su se okupili oko kuće iz koje je napadao muškarac i uspeli da ga obuzdaju pre dolaska policije.

Herojska akcija

Jedan od svedoka je ispričao svoje iskustvo, istakavši da su prvo reagovali meštani susednog sela, koji su se hrabro okupili oko kuće napadača.

"On je prvo bacio bombu na nas odozgo, pa je počeo pucati. Pucao je, pucao i pucao, dok nije došla policija. Mi smo se nekako sklonili, ali on je uništio naša auta", rekao je svedok, opisujući dramatične trenutke.


Jezička barijera i krađa jagnjeta

Među zanimljivim detaljima koji su izašli na videlo jeste činjenica da je napadač komunicirao na engleskom, francuskom i italijanskom jeziku, dok su meštani pokušavali da ga razumeju koliko su mogli.

Takođe, svedok je otkrio da je napadač, prema njihovim saznanjima, već tri meseca boravio u selu i da je nedavno ukrao jagnje.


Učestale pucnjave

Nije iznenađujuće što je reakcija meštana bila brza i odlučna, s obzirom na to da su pucnjevi, prema rečima meštana, bili učestali i prethodnih dana. Ovo dodatno naglašava ozbiljnost situacije i hrabrost meštana koji su se suočili sa potencijalnom opasnošću.

Opustošeno selo

Selo Zovi Do je opustošeno, a meštani koji su hrabro reagovali žive u susednom selu, dodatno naglašavajući složenost situacije. Ova drama je sigurno ostavila dubok trag na lokalnu zajednicu i podseća na važnost solidarnosti i hrabrosti u suočavanju sa izazovima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading