TERORISTA SPREČEN DA NAPRAVI POKOLJ SRBA?! U Nevesinju se održavaju masovna okupljanja, sumnja se da je OVO BIO PLAN LIKVIDIRANOG NAPADAČA

Autor:

Svet

20.08.2024

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Migrant se zabarikadirao u napuštenu kuću, odakle je bacio i bombu koja je lakše povredila jednog meštanina

TERORISTA SPREČEN DA NAPRAVI POKOLJ SRBA?! U Nevesinju se održavaju masovna okupljanja, sumnja se da je OVO BIO PLAN LIKVIDIRANOG NAPADAČA

Foto: youtube.com/BN Televizija

Zahvaljujući policiji koja je reagovala brzo, i u veoma teškim uslovima, drama u nevesinjskom selu, kada je migrant pucao iz napuštene kuće, je veoma brzo okončana, rekao je za RTRS Milenko Avdalović, načelnik opštine Nevesinje u Republici Srpskoj.

"Sinoć je na sreću rešen problem koji se desio oko 18 kilometara od Nevesinja, u selu Zovi Do", rekao je Avdalović i dodao da očigledno nije bilo reči samo o migrantu, jer je on posedovao i oružje.

Istakao je da je situacija bila prilično nezgodna.

"Migrant se zabarikadirao u napuštenu kuću, odakle je bacio i bombu koja je lakše povredila jednog meštanina. Nažalost, migrant je morao biti likvidiran", dodao je on.

Naveo je da se u Nevesinju ovih dana održava niz manifestacija, koje su imale veliku masovnost, kao i da je Nesevinje juče obeležavalo slavu grada.

Takođe, u ovom gradu se proteklih dana održavala Nevesinjska olimpijada, koja je imala veliki broj učesnika i posetilaca.

Zbog svega toga se nameće ozbiljna mogućnost da je napadač zapravo planirao teroristički napad na nekom od masovnih skupova!

Nevesinje je inače naseljeno većinski srpskim stanovništvom.

Policija će i u narednim danima obilaziti teren

"Put Nevesinje – Berkovići je otvoren za saobraćaj, ali svakako je da će meštani morati biti oprezni i koordinisati sa policijom koja će ovih dana obilaziti teren i pratiti saobraćaj koji je frekventan", naglasio je Avdalović.

U Policijskoj upravi Trebinje danas će biti održana konferencija za novinare o pucnjavi na policiju i meštane na području opštine Nevesinje, prenosi RTRS.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading