OVO JE ZGRADA U KOJOJ JE NAĐENO TELO ŽENE: Policija na licu mesta, sumnja se da je UBIJENA (FOTO)

Autor:

Svet

20.08.2024

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uviđaj i dalje traje, a saznaje se da je naređena obdukcija.

OVO JE ZGRADA U KOJOJ JE NAĐENO TELO ŽENE: Policija na licu mesta, sumnja se da je UBIJENA (FOTO)

Foto: Dnevni avaz

Policijski službenici MUP Kantona Sarajevo i jutros se nalaze ispred zgrade u Ulici Husrefa Redžića u Sarajevu, u kojoj je sinoć oko 22.45 pronađeno telo žene.

Policija navodi da se sumnja da je reč o ubistvu.

- Dana 19. avgusta 2024, oko 22.45, u stanu u Ulici Husrefa Redžića pronađeno je telo žene N.S. (60). Uviđajem je rukovodio tužilac KTKS, a obavili su ga pripadnici Uprave policije MUP KS. Policijski službenici rade na rasvetljavanju krivičnog dela ubistvo - navodi se u saopštenju.

Kako javlja reporter Avaza, koji se nalazi na licu mesta, policija je i dalje ispred zgrade na Ciglanama, gde je pronađeno telo žene.

Uviđaj i dalje traje, a saznaje se da je naređena obdukcija.

Podsetimo, prošlo je nešto više od godinu dana od stravičnog ubistva Nizame Hećimović u Gradačcu, koje je potreslo BiH i region i koje je, nažalost, pokrenulo lavinu ubistava žena. Posle Nizame, još 13 žena u BiH je ubijeno, a sumnja se da je jučerašnji slučaj u Sarajevu 14. u nizu.

Ni protesti ni upozorenja stručnjaka i psihologa posle ubistva Nizame, nažalost, nisu sprečili talas slučajeva femicida koji je usledio.

Već deset dana nakon Nizame, 21. septembra 2023, Mevludin Aljić (58) u Podgajevima kod Živinica usmrtio je nevenčanu suprugu Tahiru Čamdžić (52), a nakon toga počinio samoubistvo. Ljubomorni Mevludin je nakon svađe uzeo pištolj, ubio Tahiru, pa presudio sebi.

Krajem istog meseca u Zavidovićima je Mersud Halilović (45) hicima iz lovačke puške ubio nevenčanu suprugu Aidu Dendić (33), a potom izvršio samoubistvo. Amir Hasanbašić (18) iz Modriče priznao je ubistvo svoje babe Mensure Hasanbašić (58), koju je 24. oktobra 2023. godine nožem ubo 24 puta.

Anel Bećirović je 12. novembra 2023. u Sarajevu, uprkos zabrani prilaska, i prilikom predaje deteta majci s pištoljem ušao u stan koji je koristila Emira Maslan i ispalio joj hitac u glavu. Zločin se desio nakon svađe i pred očima njihovog maloletnog sinčića.

U Bijeljini, u naselju Velika Obarska, M. V. (18) 2. decembra 2023. sekirom je ubio majku S. V. (50), čije je telo zapalio.

Usledio je i zločin od 7. februara 2024, kada je pripadnik MUP TK Elvis Ćustendil iz službenog pištolja usmrtio Amru Kahrimanović u Tuzli, ispalivši u nju 16 metaka. Ćustendil je za ovaj zločin nedavno osuđen na 25 godina zatvora.

Novi zločin u Gradačcu desio se u maju ove godine, kada je Refik Mujedinović udarcima sekirom ubio suprugu Halidu Smajić. On je potom otišao u svoju kuću u Srebrenik i tamo se obesio. Detaljnije o zastrašujućim ubistvima žena u BiH čitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading