LIKVIDIRAN NAPADAČ KOD NEVESINJA!

Autor:

Svet

19.08.2024

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija neutralisala napadača koji se zabarikadirao u kuću u selu Zovi Do.

LIKVIDIRAN NAPADAČ KOD NEVESINJA!

Foto: Republika, Shutterstock

Muškarac koji se danas u popodnevnim časovima zabarikadirao u kuću u selu Zovi Do kod Nevesinja, likvidiran je od strane policije, prenosi Kurir.

Kako smo ranije pisali, muškarac je ušao u napuštenu kuću odakle je pucao ka policiji, koja je pokušala najpre da pregovara sa njim, a kako je odbijao saradnju, neutralisan je.

Sve je počelo kada je meštanin Mitar Grahovac, navodno, video da mu neko krade ovcu. Odmah je reagovao, a su pucali na njega – navodi sagovrnik Sprske Info, koji živi u centru sela Zovi Do.

Napadači su zatim pobegli i sklonili su se u kuću porodice Svorca, koja je na osami i u kojoj niko ne živi već godinama. Prema navodima meštana, u toj kući ih je bilo nekoliko i pucali su na policiju, koja je u međuvremenu stigla u Zovi Do.

– Ovo je veliko selo i dugo nismo ni znali šta se dešava. Onda se oko 19.30 čula rafalna paljba i detonacija, koja je najverovatnije posljedica aktiviranja ručne bombe – navodi izvor.

Ranije se saopštenjem oglasila i policija.

- Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Trebinje su u mestu Zovi Do, na području opštine Nevesinje, blokirali širu lokaciju i objekat u kojem se nalazi nepoznato lice koje puca iz vatrenog oružja - saopšteno je iz Policijske uprave Trebinje.

U saopštenju se navodi da lice ne govori i ne razume srpski jezik i da ne želi da komunicira na engleskom jeziku sa policijskim službenicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading