NAORUŽANI DO ZUBA, PUCAJU I NEĆE DA SE PREDAJU! Migranti se zabarikadirali u kuću u Nevesinju, policija ih opkolilila, u toku pregovori! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.08.2024

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pojavio se snimak iz Nevesinja, migranti napali lokalno stanovništvo.

NAORUŽANI DO ZUBA, PUCAJU I NEĆE DA SE PREDAJU! Migranti se zabarikadirali u kuću u Nevesinju, policija ih opkolilila, u toku pregovori! (VIDEO)

Foto: youtube.com/BN TV

U nevesinjskom selu Zovi Do, smeštenom na regionalnom putu prema Berkovićima, došlo je do drame nakon što se prema nezvaničnim informacijama migrant zabarikadirao u jednoj kući.

- Policijski službenici Policijske stanice Nevesinje i Jedinice žandarmerije Policijske uprave Trebinje su u mestu Zovi Do, na području opštine Nevesinje, blokirali širu lokaciju i objekat u kojem se nalazi nepoznato lice koje puca iz vatrenog oružja - saopšeno je iz Policijske uprave Trebinje.

U saopšenju se navodi da lice ne govori i ne razume srpski jezik i da ne želi da komunicira na engleskom jeziku sa policijskim službenicima. U blizini navedene lokacije nema civila i nema povređenih lica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading