SVAĐA SA TRAGIČNIM KRAJEM: Pio sa prijateljem, pa mu presudio sekirom, u trenutku hapšenja imao skoro 3 promila?!

Autor:

Svet

12.08.2024

20:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veruje se da je ubistvu prethodila svađa S. M. i E. A., koji su prijatelji, a nakon koje je E. A. sekirom zadao smrtonosne udarce S. M.

SVAĐA SA TRAGIČNIM KRAJEM: Pio sa prijateljem, pa mu presudio sekirom, u trenutku hapšenja imao skoro 3 promila?!

Foto: shutterstock

Napad sekirom

E.A. (33) iz područja Sapne u Bosni i Hercegovini uhapšen je u okviru akcije policije Tuzlanskog kantona zbog sumnje da je počinio ubistvo u naselju Baljkovica. Incident se dogodio nakon što je policija primila prijavu o beživotnom telu muškarca u stambenom objektu. Na mestu događaja, policijski službenici su pronašli telo S.M. (48), a lekar mrtvozornik iz Doma zdravlja u Sapni konstatovao je smrt.

Preliminarna istraga sugeriše da je ubistvu prethodila svađa između S.M. i E.A., koji su bili prijatelji. Izveštaji ukazuju na to da je nakon što je došlo do sukoba, E.A. upotrebio sekirom da zada smrtonosne udarce S.M. Po informacijama iz medija, E.A. je tokom noći prethodno pio alkohol sa S.M., a konflikt je izbio nakon toga.

Prema navodima, E.A. je više puta udario S.M. drškom od sekire, fokusirajući se na predelu glave i nogu, čime je nanesene smrtonosne povrede. Nakon što je počinio zločin, E.A. je kontaktirao M.M., obavestivši ga da se u prizemlju kuće nalazi beživotno telo.

Policija je po dolasku na lice mesta potvrdila da su osumnjičeni i žrtva prethodne noći zajedno pili, što je verovatno dovelo do sukoba. Izveštaji navode da je E.A. imao 2,62 promila alkohola u krvi u trenutku hapšenja.

U trenutnoj fazi istrage, E.A. je izjavio da je sukob nastao zbog mobilnog telefona, ali detalji još uvek nisu potvrđeni. Naredjena je obdukcija tela kako bi se precizno utvrdio uzrok smrti. Policija nastavlja da istražuje sve okolnosti koje su dovele do ovog tragičnog događaja, prenosi Avaz.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading