OVO JE ANĐELKA, KOJU JE UBIO NEVENČANI SUPRUG: Prijavljivala ga dva puta, nasilnik pokušao samoubistvo

Autor:

Svet

12.08.2024

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva prijava je podneta 2023, dok je druga podneta u maju ove godine.

OVO JE ANĐELKA, KOJU JE UBIO NEVENČANI SUPRUG: Prijavljivala ga dva puta, nasilnik pokušao samoubistvo

Foto: Facebook

U ponedeljak u Šipovu dogodila se tragedija kada je Anđelku M. (34) ubio njen nevenčani suprug Nikola C. (37), a zatim pokušao da izvrši samoubistvo. Anđelka je preminula na mestu događaja, dok je Nikola, sa prostrelnom ranom glave, prebačen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gde je odmah operisan i trenutno se nalazi na aparatima za veštačko disanje.

Prema dostupnim informacijama, Anđelka je u dva navrata podnosila prijave za nasilje u porodici protiv Nikole. Prva prijava je podneta 2023, dok je druga podneta u maju ove godine. U oba slučaja policija je reagovala i podnela izveštaje Okružnom javnom tužilaštvu u Banjaluci. Međutim, jedna od istraga je obustavljena jer je Anđelka povukla prijavu, dok je druga prijava još u postupku.

Nakon incidenta u maju Anđelka je odlučila da napusti Nikolu i s njihovom decom, starosti dve i šest godina, preselila se kod rođaka. Uprkos tome, svedoci navode da su Anđelka i Nikola ostali u kontaktu i da su ih i dalje viđali zajedno.

Na dan tragedije Anđelka je automobilom dovezla decu kod Nikolinih roditelja da bi ih ostavila na čuvanje. Prema navodima iz istrage, Nikola je čekao ispred kuće i, kada je Anđelka izašla iz automobila nakon što je ostavila decu, seo je u vozilo, izvadio pištolj i pucao u nju, a zatim pokušao da presudi i sebi.

Istraga još traje, a nije jasno gde je Nikola došao do pištolja koji je verovatno bio nelegalno oružje i kako, prenosi ATV. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Koja

12.08.2024 17:35

Dokle više ovako. Nema države nema zakona. Ko treba da odgovara za ovo ubistvo. Sramota. Treba raspustiti sudove koji nesude partijskim ljudima i koji rade šta hoće u državi kao i predsednik države koji se ne pridržava ustava Srbije.