IZUDARAO GA METALNOM ŠIPKOM! Muškarac (33) došao na vrata novog dečka (39) svoje bivše devojke, pa napravio veliku GREŠKU drskim potezom!

Autor:

Svet

06.08.2024

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vređao je i svoju bivšu devojku, a zatim je i fizički napao 39-godišnjaka

IZUDARAO GA METALNOM ŠIPKOM! Muškarac (33) došao na vrata novog dečka (39) svoje bivše devojke, pa napravio veliku GREŠKU drskim potezom!

Foto: Profimedia

Iz policijske uprave splitsko-dalmatinske izvestili su kako je 30-godišnjak u subotu oko 17 sati došao na adresu stanovanja 39-godišnjaka, novog dečka svoje bivše devojke, te ga verbalno i fizički napao.

30-godišnjak je vređao i omalovažavao 39-godišnjaka, a u jednom trenutku je skinuo gaće i izvadio polni organ.

Vređao je i svoju bivšu devojku, a zatim je i fizički napao 39-godišnjaka. 

39-godišnjak završio u pritvoru

39-godišnjak je odgovorio tako što je metalnom šipkom udario 30-godišnjaka, koji je pritom zadobio tešku telesnu povredu ruke. 

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 30-godišnjak svojim ponašanjem ostvario obeležja prekršaja opisanih u čl. 13. i čl. 14 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira i prekršaja opisanog u čl. 10 Zakona o zaštiti od nasilja u porodici.

Protiv njega je podnesena krivična prijava nadležnom opštinskom prekršajnom sudu.

39-godišnjak je zbog sumnje u počinjenje krivičnog dela nanošenja teške telesne povrede priveden pritvorskom nadzorniku. Iz policije nisu naveli u kojem gradu se ovaj slučaj dogodio, preneo je Index.hr.

Podsetimo, na društvenim mrežama nedavno se pojavio video snimak koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Naime, muškarac iz Šapca je navodno hodao nasred ulice i pokazivao svoj polni organ.

Prema navodima očevidaca, muškarac je bio vidno pijan, što je dodatno doprinelo ovoj neobičnoj situaciji.

Prolaznici su bili šokirani ovakvim ponašanjem i nije bilo jasno šta je tačno uzrokovalo muškarčevu neprimerenu akciju.

Lokalne vlasti su odmah reagovale na ovaj incident i pokrenule istragu kako bi identifikovale muškarca i preduzele odgovarajuće mere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading