SLAVILI "OLUJU" UZ TOMPSONOVE PESME, PA ZAPALILI OSTRVO! "Vatra je postajala sve jača"

Autor:

Svet

06.08.2024

00:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije poznato da li ima povređenih

SLAVILI "OLUJU" UZ TOMPSONOVE PESME, PA ZAPALILI OSTRVO! "Vatra je postajala sve jača"

Foto: shutterstock

Grupa muškaraca večeras je izazvala požar u nacionalnom parku na Kornatima u Hrvatskoj oko 20 časova kada je ispalila signalnu raketu tokom proslave "Oluje", prenosi "24sata.hr". Grupa muškaraca je slavila zločinačku akciju "Oluja" uz Tompsonove pesme.

"Bili smo na jahti pored. Na jedrilici je bila grupa muškaraca koja je slavila Oluju. Pevali su Tompsonove pesme i odjednom su ispalili signalnu raketu. Nedugo nakon toga na ostrvu je počelo da se dimi i vatra je postala sve jača", saopštio je jedan od čitalaca hrvatskog portala.

Vatrogasci sa brodovima iz Tisnog su krenuli prema mestu požara. Nije poznato da li ima povređenih.

Podsetimo, veliki požar izbio je sinoć oko 21 sat u Ulici Nedeljka Gvozdenovića, kod okretnice autobusa 75, 77 i 70, na Bežanijskoj kosi. 

Jedno pečenje roštilja je najverovatnije izazvalo ovu havariju, u kojoj je nekoliko porodica ostalo bez krova nad glavom.

Ekipa Republike otišla je na lice mesta da bismo videli kakva je sada situacija i u kakvom su stanju porodice koje su ostale bez doma i gde su pronašle privremeno utočište.

Za našu kameru govorio je jedan od muškaraca i otac nekoliko dece koji je rekao da su svi prenoćili kod komšije, uključujući i bebu staru mesec dana. 

 - Počeo je oko osam sati, odjednom je počeo plamen, nismo mogli da stignemo da ga ugasimo. Nemamo gde da idemo, da jedemo i pijemo, spavali smo s malom bebom od mesec dana kod komšije. Danas ne znamo gde ćemo da spavamo. Ne znam šta ćemo da radimo - rekao je on za Republiku, a detaljnije pročitajte OVDE.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading