HOROR! SRBIN POKOSIO PEŠAKE NA AUTOPUTU U HRVATSKOJ! Tela POTOM pregazila dva automobila koja su vozili Nemci!

Autor:

Svet

04.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica pešaka su poginula, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u automobilu riječkih registarskih oznaka, lakše povređena

HOROR! SRBIN POKOSIO PEŠAKE NA AUTOPUTU U HRVATSKOJ! Tela POTOM pregazila dva automobila koja su vozili Nemci!

Foto: RTS/printscreen

Dva muškarca poginula su u teškoj nesreći koja se sinoć oko 23 sata dogodila na autoputu A3 u Hrvatskoj. Policija je nakon obavljenog uviđaja objavila detalje nesreće.

Uviđajem je utvrđeno kako je do saobraćajne nesreće došlo kada su se dvojica muškaraca kao pešaci kretali južnom kolovoznom trakom autoputa A3, iako je na kolovozu autoputa zabranjeno kretanje pešaka, a na njih je svojim automobilom riječkih registarskih oznaka naleteo 50-godišnji državljanin Srbije, objavila je policija.

Tela pregazila dva auta koja su vozili Nemci

Potom su u tela dvojice muškaraca, odbačena na kolovozu autoputa, udarila dva vozila nemačkih registarskih oznaka kojima su upravljali 33-godišnjak i 38-godišnjakinja, nemački državljani, koja su se kretala iza automobila 50-godišnjaka, stoji u policijskom saopštenju.

Dvojica pešaka su poginula, dok je 49-godišnja državljanka Srbije, putnica u automobilu riječkih registarskih oznaka, lakše povređena, objavila je policija.

Vozaču privremeno oduzeto vozilo

Od troje vozača uzeti su uzorci krvi i urina radi utvrđivanja prisutnosti alkohola u organizmu, a od 50-godišnjaka je privremeno oduzeto vozilo radi veštačenja.

Tela poginulih prevezena su u Nacionalnu memorijalnu bolnicu "Dr. Juraj Njavro" u Vukovaru radi sprovođenja obdukcije i identifikacije, navodi se u saopštenju.

O svemu preduzetom i utvrđenom, Policijska uprava vukovarsko-srijemska će izvestiti nadležno državno tužilaštvo, zaključuje policija u saopštenju. 

Deonica autoputa A3 između čvorova Babina Greda i Županja bila je zatvorena za sav saobraćaj jutros do 7 sati, a do 8:05 se saobraćaj odvijao otežano jednom saobraćajnom trakom, piše Index.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading