UŽAS NA MOSTU! Mladić skočio u vodu, pa OSTAO PARALIZOVAN, njegova devojka ima VAŽAN APEL (FOTO)

Autor:

Svet

03.08.2024

21:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio sa povredom pršljena

UŽAS NA MOSTU! Mladić skočio u vodu, pa OSTAO PARALIZOVAN, njegova devojka ima VAŽAN APEL (FOTO)

Foto: pixabay.com

Par iz Australije, Džordan Teobold i Laura Mahoni, krenuli su na putovanje života u Evropi, sa nadom da će doživeti nezaboravne avanture. Međutim, njihov san se pretvorio u noćnu moru kada je Džordan, pokušavajući da ostvari svoju želju da skoči sa Starog mosta u Mostaru, završio paralizovan.

Džordan Teobold je bio samo još jedan od turista koji je odlučio da isproba skok sa visine od 22 metra sa Starog mosta. Međutim, umesto uživanja u adrenalinskom iskustvu, Džordan je završio sa povredom pršljena T12, koja ga je ostavila paralizovanim od struka nadole. Ova tragedija je potresla ne samo njega i njegovu partnerku Lauru, već i celu zajednicu koja se okupila oko njih u naporima da mu pomogne.

Nakon što je Džordan hitno operisan i smešten na odeljenje intenzivne nege, Laura je pokrenula akciju na platformi "GoFundMe" kako bi prikupila sredstva za njegov transport i medicinske troškove. Cena transporta i lečenja prelazi 100.000 dolara, što je za mladi par ogroman izdatak. Ipak, uz podršku dobrih ljudi, za samo 24 sata su uspeli da prikupe polovinu potrebne sume, što je pružilo nadu da će uspeti da se vrate kući.

Dok se Džordan oporavlja od kompleksne operacije, Laura je istakla njegove male, ali značajne korake ka napretku. Nakon poslednje operacije, Džordan je uspeo da pomera prst na nozi i da stoji par sekundi uz pomoć drugih. Ovo su znaci nade koji ih ohrabruju da nastave sa borbom za njegov oporavak.

U apelu na "GoFundMe", Laura je istakla da je neophodna pomoć svih koji su u mogućnosti da pruže podršku. Svaka donacija, bez obzira na visinu, vodi Džordana korak bliže kući i oporavku koji mu je preko potreban. Njihova borba je tek počela, ali uz podršku drugih ljudi, nadaju se da će uspeti da prevaziđu ovo teško iskustvo.

Ovo tragično iskustvo pokazuje koliko je važno da turisti budu svesni rizika i da preduzmu sve mere opreza prilikom uživanja u avanturama širom sveta. Džordanova priča je podsetnik da su snovi i avanture divni, ali da je bezbednost uvek na prvom mestu.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading