POZNATO STANJE POVREĐENIH U MASAKRU U DARUVARU! Najteže povređena žena se NIČEGA NE SEĆA!

Autor:

Svet

23.07.2024

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povređeni su upucani u grudi, oko...

POZNATO STANJE POVREĐENIH U MASAKRU U DARUVARU! Najteže povređena žena se NIČEGA NE SEĆA!

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ NIKOLA BLAŽEKOVIĆ, Društvene mreže

Pet osoba koje su povređene u nasilnom napadu u Daruvaru trenutno se leče u Opštoj bolnici u Pakracu, dok je 12 stanovnika koji nisu povređeni u ovom besmislenom aktu premješteno na sigurno u Veteranski centar u Daruvaru, gde su dobili psihološku podršku, kako prenosi Nova TV.

Portparolka bolnice, Sanja Vištica, je dala informacije o stanju pacijenata, izjavivši:

- Dobra vest je da su svi pacijenti u stabilnom stanju. Tri stanovnika i 25-godišnji zaposleni, kao i vlasnik objekta, su zbrinuti ovde. Jedan zaposleni je došao sa povredom oka, ali pošto nemamo oftalmologa, upućen je u drugu bolnicu. -


U intervjuu sa Slobodanom Jančevskim, specijalistom ortopedije i traumatologije, otkriveno je da su stanovnici koji su zahtevali hiruršku intervenciju primljeni na dalje lečenje u odeljenje hirurgije.

- Jedan od stanovnika je u intenzivnoj nezi. Trenutno je stabilan i komunicira nakon anestezije, dok je mladić i dalje pod stresom - dodao je Jančevski.

- On je zadobio prostrelnu ranu u grudima, ali za sada je stabilan, i nadamo se da će ostati tako. Vlasnik prima sedativnu terapiju s obzirom na traumatični događaj.-

Jančevski je takođe otkrio da policija još nije ispitala stanovnike, a novinarska ekipa Nove TV je imala susret sa porodicom najteže povređene dame.

- Njena ćerka mi je rekla da je uspela da razgovara sa njom. Pitao sam je da li se seća šta se dogodilo, a ona mi je rekla da se ne seća, zatim je dodala: 'Hvala Bogu. Možda je i bolje.' -

Podsećamo, višestruko ubistvo koje je počinio 51-godišnji Krešimir Pahoki užasnulo je celu zemlju, a činjenica da je ubio svoju majku, negovatelja i štićenike Doma za starije i nemoćne u Daruvaru daje dodatnu notu strave ovom nerazumljivom činu.

Motiv krvavog pira u kome je stradalo šestoro ljudi, spekuliše se, je novac.

(Jutarnji list)

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading