UBIO MAJKU I JOŠ PETORO LJUDI, JER NIJE IMAO DA PLATI DOM? Poznat moguć motiv masakra u Hrvatskoj: Penziju potrošio na alkohol, a onda...

Autor:

Svet

22.07.2024

22:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo region šokiran je masovnim ubistvom!

UBIO MAJKU I JOŠ PETORO LJUDI, JER NIJE IMAO DA PLATI DOM? Poznat moguć motiv masakra u Hrvatskoj: Penziju potrošio na alkohol, a onda...

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ NIKOLA BLAŽEKOVIĆ, Društvene mreže

Višestruko ubistvo koje je počinio 51-godišnji Krešimir Pahoki užasnulo je celu zemlju, a činjenica da je ubio svoju majku, negovatelja i štićenike Doma za starije i nemoćne u Daruvaru daje dodatnu notu strave ovom nerazumljivom činu.

Prema informacijama koje je mojportal.hr uspeo da sazna, motiv ovog nezapamćenog zločina, koji je potresao ne samo Daruvar, već i celu Hrvatsku, najverovatnije je bio novac.

Naime, ovaj penzionisani vojni policajac imao je penziju od oko 780 evra, njegova majka je takođe primala penziju, ali kako njena penzija nije bila dovoljna za smeštaj u domu, on je morao da doplaćuje ostatak.

Vlasnica doma ga je navodno ovih dana zvala kako bi ga podsetila da nije platio dom za svoju majku, što je trebao da učini još početkom meseca.

- To mu nikako nije odgovaralo jer je verovatno već potrošio penziju na alkohol. Svakog dana je sedeo ispred te prodavnice u Donjem Daruvaru i pio. Svi su znali da ima pištolj i da ga drži ispod jastuka, ali niko ništa nije preduzeo. Čuo sam da je i prodavačici u prodavnici stavio pištolj u usta. Ne znam da li je ona to prijavila policiji. Čuli ste kako je pre mesec dana svog poznanika izudarao pivskom bocom po glavi. Čovek je završio u bolnici sa teškim povredama. Eto, takav je bio - rekao je jedan ogorčeni Daruvarčanin za mojportal.hr.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading