DRAMA NA NEBU! NESTAO AVION SA TRI PUTNIKA U NJEMU: Obalska straža u potrazi ZA NESTALIM LICIMA!

Autor:

Svet

22.07.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Intenzivna potraga!

DRAMA NA NEBU! NESTAO AVION SA TRI PUTNIKA U NJEMU: Obalska straža u potrazi ZA NESTALIM LICIMA!

Foto: Shutterstock

U slučaju nestanka aviona u Aljasci, Obalska straža Aljaske je pokrenula intenzivnu potragu za tri osobe koje su nestale nakon što njihov avion nije sleteo u planiranom vremenu. Avion, tipa "Beechcraft Bonanza" iz 1948. godine, trebalo je da sleti u Jakutat, udaljenom oko 442 kilometra severozapadno od glavnog grada Džuno, ali se izgubio svaki trag o letelici i putnicima.

Kašnjenje i reakcija Obalske straže

Prema izveštaju Odeljenja za javnu bezbednost, Obalska straža Sjedinjenih Američkih Država je obaveštena o kašnjenju aviona u subotu uveče u 19:21 časova. Odmah nakon obaveštenja, pokrenuta je akcija potrage za nestalim avionom i putnicima. Koordinacioni centar za spasavanje Aljaske takođe je uključen u akciju spasavanja.

Nestanak u planinama Sent Elijas

Prema navodima vojnika, avion je nestao u blizini vrha Krilon u planinama Sent Elijas, dodatno otežavajući potragu zbog teško pristupačnog terena. U ovom području, gde priroda diktira svoja pravila, potraga za nestalim avionom predstavlja izazov čak i za obučene spasilačke timove.

Intenzivna potraga i angažovanje vojske i obalske straže

U akciji potrage učestvuju pripadnici vojske, obalska straža i Koordinacioni centar za spasavanje Aljaske. Njihov zajednički napor i angažovanje predstavljaju ključne faktore u ovoj situaciji, gde svaki minut može biti od presudnog značaja za spasavanje nestalih osoba.

BONUS VIDEO
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading